FOTO by Zara / Instagram @auroracontiii

Odjeća

Barbie roza satinirana haljina s velikom mašnom pravi je ljetni hit!

Una Lora Banjac 05. lipnja 2024.

U Zari smo pronašli pravi modni dragulj

Ljeto nam se vratilo ooo ooo ooo! Stihovi su koje danas napokon pjevušimo jer nam je nakon dana i dana dosadne kiše i pravog jesenskog vremena napokon stiglo sunce.

Sada smo, kada je i vrijeme na našoj strani, dobili more inspiracije da se bacimo u potragu za ljetnim favoritima namijenjenim svim ljubiteljicama ženstvene ružičaste, boje koja se izvrsno slaže s preplanulo brončanim tenom.

U Zari smo naišli na neodoljivo slatku baby rozu haljinu koju na leđima krasi upečatljiva sjajna mašna – uz ovakvu haljinu izgledat ćete poput pravog poklončića zamotanog u sjajnu vrpcu!

Sprijeda ima duboki V američki izrez te gola leđa, s njen satinirani materijal i nježna boja je ono što ju čini upečatljivom i zaista posebnom!

Zara

Možete ju nositi u ludi izlazak s frendicama ili u šetnju gradom i odlazak na romantičnu večeru – izbor je na vama! No jedno je sigurno, odjeveni u ovu ljepoticu sigurno ćete dobiti more komplimenata i isticati se u masi dosadnih outfita.

Zara

Ovakvu krasoticu je najljepše kombinirati s bijelim sandalama i bijelom torbicom za look kao iz bajke, no ona se svakako može isfurati i uz druge modne detalje uz koje će još više doći do izražaja.

Ako se i vama svidjela ova haljina, svakako ju čekirajte u Zara trgovinama ili preko Zara službene stranice po cijeni od 29,95 EUR.