FOTO by Skinnydiplondon

Moda

Barbie kolekcija za snažne i neovisne ljubiteljice popularne pinky nijanse

Krešimir Šustić 07. listopada 2020.

Sve je u znaku najpopularnije lutke na svijetu, od odjevnih predmeta do raznovrsnih modnih dodataka...

Ako nas nešto može iskreno razveseliti, onda su to definitivno suradnje omiljenih high street brendova i onih koji nas vraćaju u najljepše razdoblje života, djetinjstvo.

Često imamo priliku vidjeti kako mnogi od njih surađuju s popularnim Disneyem i uvrštavaju neke od njegovih dražesnih likova na odjeću, obuću i modne dodatke.

No ono što smo pronašli na web shopu Skinnydiplondon je posebna prilika za sve one koji vole pinky boju, točnije barbie rozu.

Kolekcija nosi naziv planetarno poznate lutke, koja je bila uzor mnogim djevojčicama prilikom odrastanja, ali i najbolja prijateljica i najdraža igračka.

U njoj možemo pronaći mnoštvo zanimljivih stvarčica poput: maski za spavanje, zaštitnih futrola za mobitel s dijamantima, torbe i malene kozmetičke torbice za make-up proizvode.

Posebno se ističu oversized i obični t-shirti koji dolaze većinom u ružičastim nijansama s cool natpisima i fotkama koje predstavljaju Barbie kao snažnu i neovisnu osobu.

Najveću pažnju zaslužuje upečatljiva crna jakna od vinyla koja osim što dolazi s ružičastim krznom i logom, svakoj kombinaciji daje girly touch.

Neovisno o tome koji proizvod vam je najviše zapeo za oko, vjerujemo kako ćete svojim svakodnevnim outfitima dodati dašak djetinjstva ovim pinky novitetima.

Cjelokupni asortiman iz kolekcije možete pogledati na LINKU, a naših 10 neodoljivih favorita koje smo izdvojili u galeriji koja slijedi.