FOTO by Sam's club

Zabava

Barbie Corvette – mega luftić za zabavu na valovima

admin 20. lipnja 2022.

U pink boji savršen je za plutajući "girl party"

Barbie Corvette je automobil/igračka napravljen za Barbie i njene prijatelje, a licenciran pod Chevroletom u dogovoru s Mattelom. Prvi automobil koji je Barbie ikad vozila bio je Austin Healey, a prvi put predstavljen je 1962. Međutim, kako bi zadržao Barbie “sveamerički” izgled i stil života, Mattel je želio da Barbie vozi “sveamerički automobil“.

Tako je 1970-ih godina predstavljen Barbie Corvette koja se pojavljivala u njenom životnom stilu u svakom desetljeću otkako je debitirala, te je postao Barbie automobil s potpisom.

Barbie mega luftić
Barbie mega luftić

Svi ljubitelji lika i djela popularne Barbie ovog ljeta mogu uživati u morskim avanturama na mega luftiću u obliku Corvette automobila. Luftić je toliko velik da u njega može stati 6 osoba što znači samo jedno – Party na valovima!

Barbie mega luftić

Ovaj mega luftić dolazi u dvije barbi ružičaste nijanse i opremljen je svime što će vam trebati za odličnu zabavu. Mjesta za ležanje ima na prednjoj i zadnjoj strani automobila, a u sredini se nalaze centralno mjesto okupljanja i zabave.

Barbie mega luftić

Kako vam ne bi ponestalo pića, ovaj Barbie mega luftić ima integrirana 2 hladnjaka koja napunite ledom i svako vaše piće možete servirati na optimalnoj temperaturi.

Barbie mega luftić
Barbie mega luftić

Pronašli smo ga unutar Sam’s club web trgovine po cijeni od 199,98$.