Barbara Filipović zablistala u ekskluzivnoj kolekciji domaćih modnih brendova!

Viktoria Šafranić 27. travnja 2017.

Predstavljamo vam novu proljetno ljetnu kolekciju 'Merge' brendova DI Dizajn i Frajerica Handcrafted Jewelry

Kolekcija Merge – Svi znamo da su uz osmijeh, nakit i odjeća dva glavna aduta na svakoj ženi. Vodeći se time, dvije poznate dizajnerice, Ivana Bačelić Sajko koja stoji iza brenda ‘DI Dizajn‘ te Vesna Zadro, osnivačica brenda ‘Frajerica Handcrafted Jewelry‘ prepoznale su važnost detalja te krenule u pothvat osmišljavanja zajedničke kolekcije. Pod nazivom ‘Merge’ ekskluzivno vam predstavljamo njihovu novu kolekciju za proljeće/ljeto 2017.

Kolekcija Merge

Ivanina ideja bila je osmisliti nešto drugačiju kampanju, koja se pomalo odmiče od dosadašnjih kolekcija, a Vesnin zadatak bio je pronaći pravu ‘Frajericu’ koja će dostojno predstavljati njezin nakit. Za zaštitno lice kampanje trebalo je pronaći profinjenu, elegantnu osobu.

Kolekcija Merge

U toj ulozi sjajno se uklopila poznata Barbara Filipović, koja je, podsjećamo, odabrana za Miss Universe Croatia 2016. godine. Iako pretrpana obvezama, zanosna Barbara prepoznala je važnost nove kolekcije te pronašla vremena za snimanje kampanje.

Kolekcija Merge

Nova kolekcija brenda ‘DI Dizajn’ pomalo je kombinacija umjerenosti i sofisticiranosti pomiješana s visokom elegancijom i istančanim ukusom. U novoj kolekciji mogu se pronaći četiri must have komada: hlače, haljina, tunika i kombinezon, za čiju izradu je dizajnerica pomno odabrala sljedeće materijale: svilu, čipku, viskozu i kožu. Na odjevnim komadima prevladavaju crna, zagasito smeđa, crvena i plava boja. Sretna dobitnica neodoljive tunike i statement ogrlice je Ana Salopek Ex Sokolic. Čestitamo i molimo da nam se javi na viktoria@elegant.hr!

Kolekcija Merge

Hlače su ukrašene detaljom cifa koji se proteže duž cijele nogavice, dok je nezaobilazan modni detalj čipka dodatak elegantnoj tunici od viskoze. Svilena haljina je jednostavna, lepršava i ugodna, stvorena za proljetne dane. Suprotna tome, u zavidnoj ponudi zasjat će i svečana haljina koja čini zanimljivu kombinaciju čipke i kože, na izgled nespojive nježne i čvrste forme. U novoj kolekciji svoje mjesto pronašao je i kombinezon, nježan i ugodan za nošenje, savršeno skladan za svečanije prigode. Poseban detalj je kožni remen koji u potpunosti ističe siluetu žene. Kolekcija Merge.

Kolekcija Merge

Kod brenda nakita ‘Frajerica Handcrafted Jewelry‘ prevladavaju prirodni materijali kao što su lava, polirana lava, koralji, koraljna prašina, bijeli koralji, srebro i čelik. Samu kolekciju čine statement ogrlice i naušnice koje s bojama prirodnih materijala ističu i prirodu same žene, a koje se savršeno uklapaju uz odjevne materijale DI Dizajna.

Kolekcija Merge

Uspješna zajednička kolekcija spoj je dugogodišnjeg iskustva, kreativnosti, zaigranosti detaljima i željom da svaka žena prilikom kombiniranja odjeće i nakita, ima viziju koje boje i materijale uklopiti kako bi to sve skupa izgledalo božanstveno.

Kolekcija Merge

Snimanje nove kolekcije odvilo se u prekrasnom zagrebačkom ateljeu DI Dizajna, koji se nalazi u Vlaškoj 59. U spomenutom ateljeu bit će predstavljena cijela nova kolekcija, koja je od 12.05. dostupna za širu javnost. Za fotografiju je zaslužan Ivan Brezovec, dok make up potpisuje talentirana Vesna Plivelić. Kolekcija Merge.

 

#ekskluzivna IGRA DARIVANJA

U suradnji s modnim brendovima DI Dizajn i Frajerica handcrafted jewelry, jednu sretnu čitateljicu nagradit ćemo neodoljivom tunikom i statement ogrlicom. Detalje igre možete pronaći OVDJE.