Elegant

Bankofon – nova mobilna aplikacija uz koju printate novac!

admin 01. travnja 2021.

Dosta je bilo traženja bankomata

Ubrzan razvoj tehnologije svakodnevno nas iznenađuje tehnološkim čudima o kojima smo, do prije nekoliko godina, mogli samo sanjati. Da nam je netko prije dvadesetak godina rekao da ćemo moći printati predmete ili upravljati svojim domom jednim klikom pametnog telefona vjerojatno mu ne bismo vjerovali, ali bismo se kroz nekoliko godina uvjerili.

Pametni telefoni i aplikacije olakšavaju nam život, a dolaskom 5G mreže mogućnosti su beskrajne. Britanska agencija “Prila VipR” među prvima je iskoristila sve prednosti ove mreže i. na tržište lansirala Bankofon – aplikaciju uz koju printate novac i zaboravljate na dane kade ste isti podizali preko bankomata.

Stvar funkcionira vrlo jednostavno uz “Print to spent Mask” pločicu koju postavite na stražnji dio vašeg telefona. Aplikacija vizualno izgleda jednako kao i sučelje vašeg bankomata tako da će prilagodba za korištenje biti minimalna.

Nakon odabira željenog iznosa stisnete opciju “pay” i kroz nekoliko trenutaka iz vaše “Print to spent Mask” pločicu izaći će željeni iznos.

Aplikacija je dostupna samo danas, na prvi April i nadamo se da ćete ju iskoristiti prije nego što shvatite da ste nasamareni.

Sretan 01. April!