FOTO by Primark

Dekor

Bambi set za posluživanje kave ili čaja pršti od slatkoće!

Viktoria Mikulić 17. rujna 2021.

Primark nas ne prestaje iznenađivati pristiglim novitetima iz home kolekcije...

Kada bi nas netko upitao koje lektire pamtimo dok smo još bili djeca, Bambi bi visoko kotirao na našoj listi. Ova posebna priča ispričana kroz perspektivu životinja koja govori o životu, ljubavi i smrti nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Ne vole je samo djeca, već i odrasli jer se mnogi mogu poistovjetiti s lanetom i njegovim životnim putem.

Ako kod kuće negdje imate spremljeno ovo djelo, a nemate nikakav plan o tome što biste ovog vikenda mogli radili, naš savjet je osvježiti pamćenje kultnom pripovijetkom o Bambiju.

Nadamo se da ćete do drugog vikenda uspjeti nabaviti još nešto – jedan dekorativni dodatak, odnosno set koji je upravo stigao u Primark, a koji se sastoji od šalica za čaj, kavu ili vruću čokoladu, kao i čajnika s motivom Bambija. A tu je i posudica za salatu ili užinu.

U Primarku uvijek pronađemo mnoštvo noviteta s printom Mickey i Minnie Mousea pa smo tako jučer predstavili čizmice šal, kapu i rukavice za mališane koji su stvoreni za prve kišne dane.

Primark kompletno opremio mališane za prve kišne kapi!

Naravno, ponekad trebamo dati priliku i drugim Disney likovima koji su obilježili naše djetinjstvo, a Bambi definitivno spada u tu skupinu.

Prozirna čaša/šalica s drvenim poklopcem najljepša je stvar iz nove kolekcije te je osim Bambija, krasi i ostala družina. Također moramo priznati da i ostali proizvodi izgledaju jednako upečatljivo, osobito oni s motivom Thumpera, omiljenog zeca iz ovog animiranog filma.

Ne znamo za vas, no mi smo spremni zaputiti se u Ljubljanu kako bismo već idućeg vikenda jutra dočekali uz Bambi novitete.