FOTO by Zara

Moda

Bambi midi haljina od tila najsimpatičniji je novitet iz Zare stvoren za sve slatkice!

Viktoria Mikulić 25. kolovoza 2020.

Ilustracije koje su nam uljepšale dan...

Kako znamo da nam je život ispunjen? Vro je jednostavo – samo oni koji nikada nisu zaboravili maštati, svakog dana osjećaju istinski mir. Uvijek se izvlačimo na to da smo sada odrasli, da nemamo vremena za sanjarenje jer je pred nama gomila obveza koje se neće same ispuniti, no činjenica je da smo sami krojači svoje sreće.

Djeca su možda bezbrižnija jer realnost ne shvaćaju tako ozbiljno Život je prekratak da bismo vrijeme tratili na stres, stoga se uvijek treba držati one: ‘Kako zračite, tako i privlačite.’

Nova haljina koja se upravo pojavila u Zari zaista je model vrijedan divljenja. Stvorena je za odrasle ljepotice koje u nijednom trenutku, bez obzira koliko ‘ozbiljan’ posao imale, ne zaboravljaju na sebe i svoje potrebe.

Bambi i njegova družina jedni su od najpoznatijih Disney likova koji inspiriraju djecu širom svijeta. Samo oni koji su zaboravili kako je to biti dijete, za ovu haljinu neće imati riječi hvale. No prave romantičarke znat će je uklopiti u dnevni i večernji look, neovisno o situaciji.

Midi dužine i s kratkim balon rukavima, ova haljina prati siluetu, a posebna je po ilustracijama Bambija, Thumper, Feline i ostalih cartoon favorita.

Haljina je napravljena od tila s nabranim detaljem na prsima koji je čini još ženstvenijom. Dolazi u veličinama S-L po cijeni od 199,90 kuna.

Bez obzira nosili je uz sandale, espadrille, balerinke ili tenisice, ova haljina mamit će poglede prolaznika i nesumnjivo svakome izmamiti osmijeh na licu i uljepšati dan.

Za sve koji je čim prije žele imati uz sebe, istu možete naručiti putem linka.