FOTO by Instagram @_katiepeake / @riverisland / @pinjakuivalainen

Moda

Baloner – vladar jesenske sezone u 10 trendi izdanja!

Viktoria Mikulić 30. kolovoza 2023.

Zara, Mango, Sezane, Tommy Hilfiger, Stradivarius, škicnuli smo ove popularne web trgovine i pronašli favorite…

Ako postoji neki odjevni predmet kojem se vraćamo svake jeseni, onda je to definitivno bezvremenski baloner.

Možda će netko smatrati sljedeću izjavu pretjerivanjem, no za mene je baloner okosnica svake dobro sređene garderobe. Svestrani, klasični, prikladni za mnoštvo vremenskih uvjete, baloneri odolijevaju vremenu i zaslužuju biti viđene na gradskom asfaltu.

Baloner – bezvremenski klasik radi kojeg cjelokupan look odiše elegancijom!

Bilo da ga zavežete preko košulje/pulovera ili ga samo ‘prebacite preko ramena’ uz bijeli T-shirt, baloneri će svaki outfit učiniti skladnijim.

Ovih dana morat ćemo u svoju garderobu uvrstiti slojevitu odjeću jer bi se nadolazeće vrijeme u najmanju ruku moglo opisati kao prijelazno – ni ljeto, a ni jesen.

Važno je odabrati model koji je prozračan i vodootporan, odnosno onaj koji je idealan u vremenskim trenucima kada je prehladno za traper jaknu, ali pretoplo da se umotate u zimski kaput od umjetnog krzna.

Jesen je pred vratima i uzbuđeni smo što ćemo garderobu upotpuniti laganim jaknicama među kojima posebnu pozornost zauzima baloner.

Ovaj komad odjeće svaka bi žena trebala imati u svom ormaru, a ukoliko ste i vi u potrazi za novim primjerkom, škicnite našu galeriju s 10 balonera poznatih high street brendova poput Zare, Manga, Sezana, Tommy Hilfigera, Stradivariusa i potražite favorita:

U ponudi se mogu pronaći klasični bež baloneri, kao i modeli u nekim drugim popularnim jesenskim bojama. Također, uz primjerke do ispod koljena, dostupni su i kraći baloneri, kao i baloner bez rukava koji izgleda poput dužeg prsluka. Koji god odabrali, baloner je u jesenskim danima nepogrešiv odabir.