FOTO by Instagram @itschloe.n/ @delicatecode / @irmatessar

Moda

Baloner i dalje kao proljetni kaput broj 1!

Viktoria Mikulić 16. veljače 2024.

Na koji način odabrati pravi i kako ga stilizirati?

Baloner je nezaobilazan odjevni komad više od jednog stoljeća, a nije teško zaključiti ni zašto. Ovi klasični kaputi su moderni, svestrani i praktični, što ih čini savršenim dodatkom svakom ormaru. Kako odabrati pravi i uz što ga stiizirati, donosimo u nastavku…

Na koji način odabrati pravi baloner?

Kada birate baloner, razmislite o materijalu, boji i kroju koji najbolje odgovara vašim potrebama. Ako tražite kaput koji ćete nositi po kišnom vremenu, vodootporni materijali poput gume ili najlona mogu biti najbolji.

Ako tražite kaput koji ćete nositi po hladnijem vremenu, možda će vam više odgovarati baloner od antilop kože. Uz to, razmislite o boji kaputa i odgovara li on ostatku vaše garderobe. Na kraju, odaberite stil koji odgovara vašem osobnom ukusu, bilo da se radi o klasičnom kaputu na dvostruko kopčanje ili modernijem dizajnu na jedno kopčanje.

Kako stilizirati baloner?

Mnogo je načina za stiliziranje balonera, ovisno o vašem osobnom ukusu i prilici. Za klasičan izgled, odaberite bež baloner i nosite ga uz bijelu bluzu, traperice i mokasinke. Također, mint zelena je must have posljednjih sezona, a baloner u ovoj nijansi s lakoćom će se uklopiti u svaki dnevni look.

Također možete eksperimentirati s različitim dodacima, poput šalova, šešira i upečatljivog nakita, kako biste svom izgledu dodali malo osobnosti.

Baloner je definitivno najomiljeniji predmet u prijelaznom razdoblju i tijekom proljetnih dana, a mi smo pronašli 10 favorita iz Zare i Manga u bež i nježno zelenom izdanju:

Zara 39,95 €
Mango 79,99 €
Zara 39,95 €
Zara 49,95 €
Zara 69,95 €
Zara 59,95 €
Zara 59,95 €
Mango 99,99 €
Mango 149,99 €