Dekor

Balkonska tres chic garnitura u boji limete!

Viktoria Šafranić 10. ožujka 2021.

Vrtni namještaj koji će svakodnevno prizivati sunčane dane...

Ah, proljeće…sve te njegove boje nalikuju slikarskom platnu i ponekad sve što želimo je zamrznuti tu šarmantnu sliku u vremenu, kako bi barem potrajalo malo duže…

Nakon zimske garderobe, svoj ormar nadopunjujemo živahnim bojama koje jedva čekamo prošetati gradom. Također, stigla nam je sezona u kojoj su konačno otvorene terase, a uskoro ćemo i mi svojima nadahnuti novo ruho.

Ne znamo živite li u stanu ili kući, no ako imate barem maleni eksterijer na kojem kratite vrijeme, mjesto gdje sve vaše brige nestaju, ono koji pršti pozitivom, onda bi vas mogla zanimati balkonska garnitura u boji limete koju smo upravo ugledali.

Knjiga u ruci, misli negdje daleko i zen oaza prepuna zelenila koje vas okružuje. Ovaj vrtni namještaj sastoji se od dvije sklopive stolice i stolića, koji su izrađeni od drva.

I najmanjem balkonu dat će dašak proljetne svježine, a uz njega svakako predlažemo šarene lampice u boho stilu, kao i ukrasne jastučiće za još veći ugođaj. Ako volite hodai bosi, onda definitivno razmislite i o mekanom tepihu, a za finalan touch dodajte i lanterne koje ćete poslagati posvuda.

Zamislite one trenutke nakon posla, ili još bolje jutra i poslijepodneva vikendom kada ispijate osvježavajuću limunu, popraćenu slatkom tortom s okusom tropskog voća i jednostavno uživate…ako se to ne zove raj, onda ni mi nismo hedonisti…

Cijena kompletnog seta iznosi 1.075,00 kuna i mogu se pronaći putem web trgovine namjestaj.hr!