FOTO by Airbnb

Putovanja

Balkon s najljepšim pogledom za bajkovit početak dana

Krešimir Šustić 23. svibnja 2020.

Počnite s pakiranjem za savršeni godišnji odmor!

Malo koga od nas ne privlače savršene destinacije smještene uz obalu najljepšeg plavog mora koje su idealne za godišnji odmor i bijeg od svakodnevnih briga i obaveza.

Zahvaljujući jeftinim avio kartama i smještaju, doba interneta nudi nam pregršt atraktivnih i magičnih lokacija koje su donedavno bile nezamisliva opcija prilikom planiranja ljetovanja.

Među njima se ističe Grčka, zemlja koja se zadnjih godina pretvorila u jednu od najpoželjnijih meka za odmor, a izrazito povoljne i dostupne cijene za svakoga nešto su što se ne propušta.

Brojni otočići smješteni na Mediteranu ističu se građevinama i ponudi kojoj je teško odoljeti s obzirom na to da se nalazi u blizini Lijepe naše.

Oia je maleno selo, smješteno na jednom od njih, a posebno je zbog šarmantnih starih kamenih kuća koje su tipične za ovu državu, a daju pravi morski štih u svakom smislu riječi.

Airbnb, poznata platforma na kojoj možemo pronaći smještaj u bilo kojem dijelu svijeta, obradovala nas je ponudom u špilji koja ima najljepši balkon ikada viđen.

Krunom jedinstvenog kompleksa špiljskih kuća koje su nekada služile kao stare pekarnice u naselju, postavljene su tako da čine magičnu estetiku u kojoj možemo provoditi nezaboravne romantične trenutke sa svojom boljom polovicom.

Savršeno kombinira tradicionalni stil i udobnost, korištenje lokalnih usluga, izgrađenih kreveta i odabir antiknog namještaja zajedno s modernim sadržajima, pa tako postiže pravu ravnotežu između sofisticiranosti i cozy ugođaja.

Najistaknutiji je pogled na Mediteransko more koji se pruža s predivne kamene terase koja je idealna za jutarnju kavicu ili večeru pod zvjezdanim nebom.

Uhvatite spokoj i ljepotu senzacionalnog, nesmetanog pogleda na vulkan Kaldera i nebo koje će vas nesumnjivo ostaviti bez daha i nećete se poželjeti vratiti u realnost.

Na LINKU možete bookirati svoj boravak i uistinu doživjeti nešto magično što ćete zauvijek nositi u srcu kao jedan od najdražih odmora.

Ostale fotografije ovog jedinstvenog smještaja možete pogledati u galeriji koja slijedi.