Kids

Bajkovito mjesto koje nas vraća u djetinjstvo

Viktoria Šafranić 31. siječnja 2017.

Potter caffe inspirativanim ambijent podsjeća na davno zaboravljene snove, čaroliju, bajke i sve ono o čemu su nam bake pričale

U svakodnevnom užurbanom rasporedu, ponekad nam se čini kako vrijeme leti neopisivom brzinom. Iako uvijek negdje žurimo i trudimo se da sve bude kako treba, nekad nam jednostavno ne ide. Ponekad bi najradije izašli iz te doze realnosti i teleportirali se u neki drugi, manje stresan i pomalo neiskvaren svijet. Čini vam se kao zabluda, ali to ipak postoji….pozivamo vas da zastanete, duboko udahnete, pustite sve brige koje vas muče i dođete u ovo čarobno mjesto – Potter Caffe, gdje mašta ne poznaje granice.

Zašto konačno ne biste sebe stavili na prvo mjesto i opušteno popili jutarnju kavu ili jednostavno iza posla, uz čašu dobrog vina pronašli mir na ovom neodoljivom mjestu? Ili ono najljepše, zašto ne biste uzeli djecu pod ruke i zajedno se  s njima vratili u djetinjstvo?

Znate kako se kaže, cijeli život nešto čekamo, a ne bismo trebali čekati, trebali bismo živjeti…pravo vrijeme je upravo SADA.

Potter caffe nalazi se u Zagrebu, na Kennedyjevom trgu, točnije na adresi Sesvetska 1. Inspirativan ambijent koji podsjeća na davno zaboravljene snove, čaroliju, bajke i sve ono o čemu su nam bake pričale…Svaki detalj je pomno biran i smješten na pravo mjesto, a ponuda koja vas očekuje tamo je uistinu raznolika.

Stoga, bilo da ste novinar i trebate smisliti neku novu, zanimljivu priču, odvjetnik kojem je potreban mir kako bi uspio razriješiti slučaj, domaćica koja samo želi u tišini bez ikakvog žamora sjesti i pročitati novine, ili jednostavno volite magiju…Potter Caffe pružit će vam taj komadić raja.

Mi jedva čekamo otvorenje i spremamo se odmah zaviriti u svijet čarolije, a vi?

Photo:PR