FOTO by Instagram/ @elitedrinksuk

Iće & piće

Baileys s okusom Piña Colade postat će nezaobilazni sastojak vaših ljetnih koktela!

Antonija Andabak 21. ožujka 2021.

Ako se pita Baileys- ljeto je već počelo!

Službeno je ljeto, barem ako je suditi po Baileys novitetima! Brend planetarno popularnog pića poznat je po slatkasto-kremastom okusu koji se savršeno uklapa u svako godišnje doba, ovisno o prigodi!

Vrijeme je da prijeđemo s Apple pie okusa na nešto što će nas momentalno odvesti u tropske krajeve! Pozdravimo Baileys Coladu, liker stvoren za vruće ljetne dane!

Tipična Piña Colada, osvježavajući je koktel spravljen od ruma, kokos kreme ili mlijeka, soka od ananasa te ukrašen komadima svježeg ananasa. Ispijajući ga, okusne pupoljke njeguju famozan miks slatkih okusa gdje do izražaja dolazi svaki od sastojaka.

Doista ćete imati osjećaj da se nalazite na plaži unatoč tome što koktelčić zapravo ispijate sjedeći u kuhinji. Baileys je odlučio objediniti sve spomenute elemente i kreirati liker vrijedan svakog vašeg odmora!

Sami opis pića zove da ga bez razmišljanja kupite i upotrijebite pri prvom girls night-u, a isti kaže kako je to mješavina neodoljive Irish kreme s okusima kremastog kokosa i slatkog, sočnog ananasa koji kreira glatko piće spremno za posluživanje izravno iz hladnjaka!

Kao i druge varijante Baileys okusa koje smo kroz protekle sezone upoznali, možete upotrijebiti Colada okus kao dodatak sokovima i alkoholnim pićima te tako kreirati koktel sa svojim potpisom.

Također, ako niste vješti s miksanjem raznih pića, liker jednostavno natočite u čašu, dodajte par kockica leda i uživajte!

Baileys Colada bit će aktualna neko vrijeme s obzirom na to da je limitirane edicije, a ako nas pitate – slatka, žuta boca s kokosima i cvijećem, dovoljan je razlog da je naručite već sada!