FOTO by ALDI / Instagram @rewe_tim_mohr

Dom

Baileys Muffins – sočni baršunasti kolači sa svilenom Baileys kremom nemaju konkurenciju!

Daria Lovrić 13. studenoga 2023.

Naši okusni pupoljci su u raju!

Muffini su mali i sočni kolači koji osvajaju svojom mekoćom i raznolikošću okusa. Osnova ovog sočnog deserta je obično mekana smjesa od brašna, šećera, jaja i maslaca, obogaćena različitim dodacima poput voća, orašastih plodova ili čokolade.

Njihova kompaktna veličina čini ih savršenim izborom za brzi i ukusan zalogaj. Muffini se inače peku u specifičnim kalupima zanimljivog oblika, pružajući im neodoljiv, privlačan izgled.

Muffin je omiljen desert u svako doba dana!

Možete samo zamisliti naše oduševljenje kada smo ugledali muffine s kremom svima omiljenog likera Baileysa.

Naime, Baileys je prestižni brend likera koji je stekao svjetsku reputaciju svojom neodoljivom kombinacijom irskog viskija i kremastih aroma. Ovaj ikonski napitak, predstavljen 1974. godine vrlo je brzo postao sinonim za luksuzno uživanje u piću.

 Baileys Premium Mini Muffins
Baileys Premium Mini Muffins

Jedinstveni spoj visokokvalitetnog irskog viskija, svježih mliječnih proizvoda i delikatnih okusa vanilije i čokolade čini Baileys omiljenim pićem svih generacija. Upravo se taj okus krije i u novom proizvodu imena Baileys Premium Mini Muffins.

Nova slastica iz popularne tvornice donosi spoj baršunastog biskvita od kakaa s premazom od čokolade i posipom od lješnjaka te svilenu kremu s okusom Baileysa.

Ovaj novitet stiže u pakiranju od 210 g, odnosno 6 komada, po cijeni od 2.49 €. Ukusni Baileys Premium Mini Muffinsi dostupni su u Njemačkoj, a nadamo se da će uskoro stići i na naše police.