FOTO by Instagram

Iće & piće

Baileys čokoladni keksi rasplamsat će želju za slatkim!

admin 08. rujna 2020.

Upravo smo pronašli omiljeni liker u dvije neodoljive kombinacije

Ljetu smo rekli “do viđenja” i svim snagama tražimo načine na koje ćemo preživjeti duge noći, sivilo i hladnoću koja nam dolazi. Jedan od načina je sprijateljiti se s nekoliko boca omiljenog alkoholnog pića i u polusvijesti prohibernirati nadolazećim razdobljem.

No ako to želite izvesti uz alkohol, ali na nešto slađi i profinjeniji način, upravo smo pronašli 2 varijante novog deserta od kojih nam rastu zazubice. 

Hrskava napolitanka obljubljena Baileys kremom omotana u najfiniju mliječnu čokoladu provjerena je kombinacija koja će unijeti nešto novo u dosadašnje monotono grickanje keksića.

Baileys čokoladni keksi

Ako niste ljubitelj vafla, ne brinite, jer Baileys je svoj kremasti liker uspješno spojio i s najfinijim čokoladnim Leibniz keksima.

Baileys čokoladni keksi

Ovisno o preferencijama ne sumnjamo da ste već pronašli svog favorita, ali s obzirom da se Baileys nalazi u oba, pogreške u donošenju odluke nema.

Originalnih naziva “Baileys Squares” i “Choco Leibniz Baileys” moći će se pronaći unutar TESCO supermarketa, ali kako se jesen bliži, vjerujemo da će se ova poslastica naći i na policama naših dućana.

Choco Leibniz Baileys u prodaji je od jučer, dok ćemo za Baileys Squares varijantu trebati pričekati kraj rujna, a obje varijante prodavat će se po cijeni od oko 15,00 kuna.