FOTO by Baileys

Iće & piće

Baileys “Christmas crackers” punjeni tartufima i omiljenim likerom

admin 02. listopada 2020.

Ako ste ove godinu jelku odlučili kititi slatkišima imamo odličan prijedlog

Kada je riječ o ukrašavanju jelke, koje nas očekuje kroz nekoliko tjedana, postoje razni načini i varijante. Nekako tradicionalan je onaj u kojemu koristimo kuglice i lampice i sve začinimo zvijezdom na vrhu.

No kako živimo u liberalnom vremenu u kojem je sve dozvoljeno, u posljednje vrijeme viđamo ukrase od neuobičajenih do šokantnih. Od jelki okićenih malenim bočicama gina do onih koje na sebi imaju komade pečenke viđali smo svašta, stoga jelku okititi alkoholnim krekerima i ne zvuči nešto napeto.

No, ljubitelji Baileysa zaljubit će se proizvod koje smo upravo pronašli, a riječ je o blagdanskoj dekoraciji punjenoj tartufima i omiljenim Baileys likerom.

Prepoznatljivo Baileys pakiranje ukrašeno je zvijezdama i blagdanskim motivima i dolazi u ambalaži sa 6 komada zamotanih u bijeli ukrasni papir. Možda će vam trebati nekoliko pakiranja kako biste okitili kompletnu jelku, ali rezultat će biti impresivan.

Iako su tartufi namirnica koju ili voliš ili mrziš, vjerujemo da postoje oni kojima ova kombinacija predstavlja pravo blagdansko veselje.

Pratit ćemo naše drogerije i tražiti onu koja će ih na svoje police prva postaviti kako bismo svi mogli uživati u poslastici ispunjenoj tartufima i Baileys likerom.