FOTO by sneakernews.com

Moda

Bad Bunny x adidas nove tenisice u baby blue nijansi oduševljavaju dizajnom

Daria Lovrić 24. kolovoza 2022.

Još jedan eye-catching model stiže u nježnom izdanju za rujansko španciranje po gradu...

Iako je ljeto pri kraju, nismo spremni oprostiti se od nježnih pastelnih tonova i razigranih boja. Ispred nas je ostalo još malo vremena u kojem se možemo poigrati veselim i kreativnim odjevnim komadima i modnim dodacima i kreirati živopisne outfite.

Bad Bunny x adidas tenisice u baby blue nijansi  1
Bad Bunny x adidas tenisice u baby blue nijansi

Sudeći prema novim kolekcijama poznatih brendova, još neko vrijeme nećemo morati uskočiti u dosadne modele u sivim, tmurnim i tamnim bojama.

Tenisice u baby blue nijansi nalik su mirnom moru!

Bad Bunny x adidas tenisice u baby blue nijansi 2
Bad Bunny x adidas tenisice u baby blue nijansi

Bad Bunny, portorikanski reper, pjevač i globalna superzvijezda, najmoćniji je kreativni partner u liniji adidas Originals. Ovog puta suradnja je rezultirala neodoljivim modelom adidas tenisica u očaravajućoj baby blue nijansi.

Bad Bunny x adidas tenisice u baby blue nijansi 3
Bad Bunny x adidas tenisice u baby blue nijansi

Upečatljiv model krasi čak nekoliko nijansi pastelno plavih tonova u kombinaciji s bijelom bojom. Efektna kopča i povišen gumeni potplat ovaj model čine drugačijim i eye-catching komadom.

Bad Bunny x adidas tenisice u baby blue nijansi 4
Bad Bunny x adidas tenisice u baby blue nijansi

Poznati sportski brend lansira najljepše modne komade, koji odmah nakon lansiranja u nekoliko trenutaka postanu glavni modni hit, stoga vjerujemo da će se i ovaj par tenisica ubrzo pronaći na most wanted listi.

Bad Bunny x adidas tenisice u baby blue nijansi 5
Bad Bunny x adidas tenisice u baby blue nijansi

Ove tenisice naš su favorit za rujansko ispijanje kava na špici, a za detaljnije informacije škicnite adidas web. Šarmantan par izlazi za nekoliko dana, točnije 27.8., po cijeni od 160 dolara.