FOTO by Orsay

Moda

Babydoll haljinice iz Orsaya u kojima ćemo pozdraviti toplije dane!

Antonija Andabak 27. veljače 2021.

Jedan model u tri nosive boje!

Iako službeno nije proljeće, nipošto ne možemo ne misliti na obnovu garderobe za to, mnogima omiljeno godišnje doba! Istoj je najjednostavnije dodati par odjevnih komada u smirenijim bojama kao uvertira za ljeto kada će se nositi vibrantni tonovi – označavajući najveselije razdoblje u godini!

Mnoge fashion bloggerice diljem zemlje, baš kao i mi, naprave dobro istraživanje službenih web stranica modnih brendova prije no što se bace u potragu za onim komadom koji će predstaviti kao it trend za nadolazeću sezonu. It komade nesumnjivo smo pronašli među novitetima brenda Orsay koji se do sada pokazao kao nepogrešiv izbor nosivih komada odjeće sa savršenim omjerom profinjenosti i urbanih detalja!

Tri babydoll haljinice u tri boje: bijeloj, babyblue i crnoj nijansi zapele su za oko ne samo nama već i fashion bloggericama koje su ih lagano počele primjećivati i kao takve prezentirati u nepogrešivim izdanjima na svojim profilima društvenih mreža, dajući im posebnu pozornost jer su ove haljine -toga i vrijedne! Rezane desetak centimetara ispod grudi, šire se u zvonoliki i lepršavi kroj dok je kraj haljine ukrašen izvezenim i čipkastim detaljima!

Bijela babydoll haljinica 299,90 kn
Svijetloplava babydoll haljinica 299,90 kn
Crna babydoll haljinica 299,90 kn

Haljina ima i karakter košulje zbog kojeg koketira između ozbiljnog i ležernog dojma kojeg ćete postići odaberete li ovu haljinu za subotnju šetnju gradom, popodnevnu kavicu ili druženje u krugu prijatelja! Savršeno pristaje na čizme kojih se još ne odričemo, no pripazite da birate čizme mekšeg modela poput onih od brušene kože, naboranog dizajna.

Cijena haljine iznosi 299,90 kuna, a vi je možete “škicnuti” ovdje i usput pogledati još noviteta s Orsay potpisom.