FOTO by H&M

Moda

Baby roza H&M torbica namijenjena za sve romantične duše!

Viktoria Mikulić 09. lipnja 2022.

Već je vidimo uz neku smirenu osobu koja je zaljubljenik u nježne nijanse…

Svako godišnje doba zahtijeva kupnju novog modnog dodatka, a kada kažemo dodaci, pritom na umu imamo torbice. Ipak ne postoji ništa što nam je draže od njih jer torba ne predstavlja samo accessories, već je i praktična suputnica koja nas prati tijekom svih dnevnih aktivnosti. Postoji mnoštvo različitih modela torbi. Neke su namijenjene samo za ležerna druženja, dok su druge strogo poslovne.

hm pletena torba

Veće su idealne za svakodnevno nošenje, dok su manje rezervirane za noćne izlaske. Tu su i ruksaci koji su posljednjih godina stekli enormnu popularnost i osim za sport ili za izlete, sada ih nosimo svakodnevno – dok španciramo gradom, shoppingiramo, ispijamo kavu s najdražim prijateljicama i slično.

hm pletena torba

H&M PLETENA TORBA REZERVIRANA ZA NJEŽNIJI SPOL

Svatko ima svoj omiljeni oblik torbe, no neki su ipak malo posebniji od drugih. Iako crossbody torbice s lancem nemaju konkurencije i najčešći su odabir mladih dama, sve one trendsetterice mogle bi pasti na bucket torbice koje podsjećaju na svežanj za zlatnike.

hm pletena torba

One najčešće dolaze u mini izdanju i upravo zato i jesu toliko efektne, a mi smo upravo na policama H&M pronašli jednu koja je istodobno nježna i upečatljiva. Ova bucket torbica dolazi u baby rozoj boji, ima dvije ručke izrađene od upletenog užeta. Torbica na vrhu ima vezicu. Njezina dubina iznosi 5,5 cm, visina 17 cm, a širina 23 cm.

Rezervirana je za sve romantične duše i večernje izlaske kada uz sebe imate samo one esencijalne stvarčice poput mobitela, novaca, ključeva i ruža za usne, jer što nam više treba…

Ako i vi želite dočekati ljetne dane s ovom ljepoticom naručiti je možete putem LINKA po cijeni od 29,99 €!