FOTO by River Island

Moda

Baby blue sandale s mašnom kao savršena alternativa bijelim vjenčanim cipelama!

Viktoria Mikulić 17. svibnja 2023.

Plave cipele za vjenčanje? Apsolutno!

Za vlastito vjenčanje, većina djevojaka bira bijele vjenčane cipele, jer je to tradicionalno i nekako “normalno”. Ako ste vi osoba koja oduvijek voli biti drugačija i težite pomalo nekonvencionalnoj svadbenoj proslavi, dopustite da vas šarmiramo sandalama u plavoj boji koje će izvrsno pristajati uz svaku vjenčanicu.

Mnogi se pitaju jesu li plave vjenčane cipele prihvatljive za mladenku? Apsolutno! Ne samo da su plave vjenčane cipele moderan način da unesete nešto plavo u romantičan look na dan vjenčanja, već se i lijepo slažu s bijelom vjenčanicom – da ne spominjemo da ih možete nositi u brojnim prilikama nakon vjenčanja!

Ako je plava vaša omiljena boja i težite tome da su vaše vjenčane cipele moderne, pogledajte ovaj stylish model s potpisom britanskog brenda River Island. Riječ je o kremasto plavim sandalama od satena koje dolaze s detaljem mašne, koja cjelokupan dojam čini još posebnijim.

Ako imate vjenčanje negdje na otvorenom, ili možda na plaži, u ovim cipelama možete dostojanstveno koračati, neovisno o tome gdje se ceremonija održava.

Saten, blok meta u metalik srebrno boji i light blue nijansa savršeno se nadopunjuju na ovim ljupkim sandalama čija cijena iznosi £40.00.

Ukoliko ipak ne odustajete od bijelih vjenčanih cipela, a htjeli biste točno ovakav primjerak, odlična vijest je da dolaze i u bijeloj boji. Oba modela možete pronaći na riverisland.com!