FOTO by Bershka

Moda

Baby blue, mint zelena, bijela i crna – must have model torbe za ljeto!

Viktoria Mikulić 13. srpnja 2021.

Ljeti biramo samo nježne pastelne nijanse!

Koliko smo se samo puta bezazleno uputile u shopping centar i same sebe zavarale s rečenicom “Idem samo pogledati što ima novo”, a nakon sat-dva izašle s nekoliko vrećica više.

No znate kako se kaže, ako nas nešto usrećuje i ne prestajemo razmišljati o istome, onda bismo to zaista trebali i imati (pritom ne mislimo na tuđeg supruga). Kada je u pitanju shoppingiranje, definitivno se ponekad moramo počastiti i priuštiti si ono nešto zbog čega se osjećamo moćnije, poletnije.

Upravo takav osjećaj nam pružaju torbice. U njima nosimo sve one najvrjednije stvarčice bez kojih izlazak iz stana ne bi bio potpun, kao što su ruž za usne, ogledalce, novčanik i mobitel.

Torba predstavlja modni dodatak i nadopuna je outfitu, stoga je uvijek pomno odabiremo. Bitan nam je dizajn, cjenovna pristupačnost, ali i funkcionalnost.

Model iz Bershke ima sve navedeno, a dostupan je u četiri boje. Baby plava, mint zelena, bijela i crna trenutno se mogu pronaći na njihovim policama.

Mi za ljetne dane svakako biramo nježnije nijanse koje će naglasiti pozitivu, no ako ste vi vjerni klasici, onda je crna torbica pun pogodak jer je možete nositi uvijek i svugdje. Ova prošivena crossbody torbica idealne je veličine i u nijednom vas trenutku neće opterećivati.

Podsjećaju na kultne Chanel modele, a njihova cijena iznosi samo 99,90 kuna.

Ako ih možete zamisliti uz nedavno kupljene odjevne kombinacije za vruće dane, onda biste jednu trebali nabaviti putem LINKA.