FOTO by Mango

Moda

Baby blue, lila, žuta, zelena – s divljenjem promatramo nove boje Mango torbica!

Viktoria Šafranić 08. travnja 2021.

Pastelne i vibrantne, za svakoga ponešto...

Torbe su oduvijek imale veoma važnu ulogu u životu svake žene. Taj maleni komad tkanine ne samo da predstavlja savršen modni dodatak koji je uz nas u svim prilikama, već i mjesto unutar kojeg čuvamo sve one vrijedne stvarčice.

199,90 kuna

High street brend Mango uvijek je ukorak s najnovijim modnim trendovima pa nam tako i ove proljetne sezone donosi zanosne torbice.

169,90 kuna

Mini modeli prošle su godine zavladali gradskim ulicama, a čini nam se da će i ove plijeniti pažnju u još efektnijim izdanjima.

129,90 kuna

Ovog puta, izdvojili smo 8 zadivljujućih modnih dodataka u raznovrsnim oblicima.

199,90 kuna

Od cilindrične duguljaste torbe u jarko zelenoj boji, do mini primjeraka s efektom krokodilske kože u lila i smaragdno zelenoj nijansi, pastelnih i upečatljivih noviteta, sigurni smo da će ove torbice biti rado viđene…

169,90 kuna

Ne znamo koja nam je ljepša jer svaki zrači jedinstvenom osobnošću i neće proći nezamijećeno, bez obzira kombinirali ih uz dnevni ili večernji look.

129,90 kuna

Neke modele više vidimo kao svakodnevne varijante, dok su mini primjerci stvoreni da plijene pažnju uz elegantnije outfite.

129,90 kuna

Iako si već neko vrijeme ponavljamo da nam nije potrebna nova torba, Mango nas nekako uvijek uspije razuvjeriti i tako već za nekoliko dana naša je garderoba ispunjena barem jednim njihovim proizvodom.

169,90 kuna

Ovih 8 ljepotica je tek nekolicina nove kolekcije, a ostatak ponude možete pronaći OVDJE.