FOTO by Instagram @zara.factor

Moda

Baby blue haljina iz Zare i vedro nebo se vole!

Viktoria Mikulić 27. lipnja 2024.

Idealna za ljetne dane i godišnji odmor...

Ako vam slobodni dani predstoje tek u kolovozu, suosjećamo s vama. Nije lako izdržati čitav srpanj i nesnosne vrućine daleko od šuma valova i pijeska pod nogama. Ipak važno je da se godišnji bliži, što znači da možemo početi planirati garderobu koju ćemo ponijeti sa sobom.

Prozračni, lagani materijali must-have su u ljetnim danima kako bismo se osjećali bezbrižno na svakom koraku. Naravno, uz ležerne outfite moramo osmisliti i pokoji svečaniji look za večernje šetnje…

U Zari smo pronašli svijetlo plavu haljinu midi dužine koja podsjeća na vedro nebo i more, a koja će nas pratiti tijekom dnevnih i večernjih aktivnosti. Ova boja je i vrlo svestrana te se lako kombinira s raznim modnim dodacima. Ona dolazi s motivom cvijeta koji joj dodaje notu ženstvenosti.

Evo nekoliko prijedloga kako stilizirati svijetlo plavu haljinu za ljeto:

  1. Casual izgled: Kombinirajte je s bijelim tenisicama i slamnatom torbom za opušteni dnevni look.
  2. Elegantan izgled: Dodajte sandale s visokom potpeticom i zlatni nakit za sofisticiraniji dojam.
  3. Boho stil: Spojite je s ravnim sandalama, velikim sunčanim naočalama i šarenim narukvicama.

Donosimo i video s Instagrama za još više inspiracije:

Ova ljupka midi haljina sa srcolikim izrezom i otkrivenim ramenima osvojit će svaku nježnu dušu koja uvijek izgleda sofisticirano. Ako i vi ovog ljeta želite zasjati u baby blue tonu, cijena ove haljine iznosi 39,95 EUR, a pronaći je možete na Zara web trgovini.