Kids

Baby Angel Wings – anđeoski jastučići za bebe najslađi su poklon za sve buduće mame!

Viktoria Mikulić 12. prosinca 2019.

Originalan dizajn ovaj je kreativan tim vinuo u nebesa…

Miris novorođene bebe nešto je najsavršenije na svijetu. Ta malena nevina bića glavni su smisao života svakog roditelja i nema toga što za njih ne bismo učinili.
Osobito kod rođenja prvog djeteta, ta euforija se ne može s ničime mjeriti.

Iako tada još ne znamo što sve roditeljska uloga zahtijeva, znamo da ih želimo razmaziti do beskraja te im priuštiti sve one najljepše sitnice…

Svi bismo se složili s time da dječica prebrzo odrastu i ono što želimo je čim duže zadržati tu uspomenu na najranije dane.

Jedan bračni par iz Zagreba, Anđela i Bruno Zotman došli su na originalnu ideju kako da ti prvi trenuci ostanu u najljepšem sjećanju.

Njihov sin Vito Emanuel bio je glavni razlog za pokretanje brenda ‘Baby Angel Wings’, a riječ je o unikatnim dječjim jastucima s anđeoskim krilima. I sami su bili nezadovoljni postojećom ponudom i htjeli su da njihov mališan ima nešto najposebnije na svijetu, a u tome su i uspjeli. Baka je zaslužna za prvi jastučić koji je napravila specijalno za svog unuka.

Jastuci dolaze u mnoštvo boja, od pastelnih nijansi, toplih do hladnih tonova, a ono što ih čini uistinu posebnima je i mogućnost personalizacije imena.

Otkrili su nam da je za izradu ovih ručno rađenih jastučića potrebno 8h rada, a napravljeni su od antialergijskih dekica koje su iznimno tople, najmekšeg pamuka koji je zaslužan za prozračnost i svile koja sprječava znojenje.

 

Ovaj jedinstven proizvod na hrvatskom tržištu osvojio nas je dizajnom i kvalitetom i sigurni smo da nema osobe koja bi ostala ravnodušna na ovakav dar, a bebice će ih također odmah prigrliti.

Bez obzira kupujete li ga za sebe ili kao poklon, čim ga primite u ruke pripremite se na suze radosnice jer će upravo takav dojam ostaviti na vas. Pakiranje dolazi u bijeloj kutiji jednako profinjenoj poput samih jastuka koja će vas očarati na prvi pogled.

Ako su se i vas jednako dojmili, svakako posjetite njihovu službenu stranicu babyangelwings.com!

Također, za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram!