FOTO by Instagram @chromofash

Moda

Azurni noviteti iz kolekcija omiljenih brendova tjeraju kišu i prizivaju sunčane dane!

Daria Lovrić 18. svibnja 2023.

Donosimo 11 najljepših haljina u tirkiznoj boji koje će vas istaknuti u masi!

Ususret toplim danima, prošaranim sunčevim zrakama i ispunjenim smijehom, zabavom i raznoraznim druženjima, ponuda high-street brendova nikada nije bila primamljivija. Efektni modni komadi reflektiraju ljetne sunčane dane i jarke boje koje asociraju na azurno more i duge plaže.

Iako ju najčešće nosimo u ljetnom periodu, tirkizna boja zavladala je i proljetnim kolekcijama. Ova eye-catching nijansa miljenica je među upečatljivim bojama jer unosi svježinu u naš outfit, popravlja raspoloženje i uklapa se u svaki stil odijevanja.

Noviteti u azurnoj plavoj proljetna su fantazija!

Naša wish lista upravo je postala bogatija za još 11 šarmantnih haljina u azurnoj plavoj boji. Ako ste u potrazi za stylish novitetima koji će oplemeniti vašu kolekciju za svečane prigode i večernje izlaske, nastavite s čitanjem.

Među efektnim modelima brendova Zara, Mango, Naf Naf, Bershka, River Island i Reserved pronašli smo i svog favorita. Riječ je o satiniranoj mini haljini, zanimljivog dizajna bez rukava.

Ova krasotica odličan je izbor za večernje izlaske, romantične šetnje uz plažu i odlazak na svečane prigode. Želite li izgledati profinjeno na idućem vjenčanju ili noćnom izlasku spojite ju sa zlatnim ili srebrnim sandalama na vezanje, dok ju u nešto ležernijim varijantama spojite s ravnim decentnim sandalama ili natikačama.

River Island – £33

Najljepše primjerke s cijenama u upečatljivoj tirkiznoj boji škicnite u našoj galeriji: