Iće & piće

Automati s kobasicama – sočan izbor na povratku iz noćnog izlaska!

Krešimir Šustić 25. svibnja 2020.

Savršen način za razbiti kasnonoćnu glad!

Noćni provodi i izlasci su sastavni dio života svakoga od nas, neovisno o tome provodimo li ih plešući uz omiljenu muziku u nekom od klubova ili ispijajući piće u baru.

No, jedno je sigurno, glad koja nas uhvati na povratku doma je nemjerljiva s bilo čime, pogotovo ako u blizini ne radi nijedan kebab ili fast food kiosk, što nas dovodi do blagog ludila jer ako nešto savršeno sjeda nakon čašice omiljenog alkoholnog pića, onda je to mastan obrok koji je u tom trenutku dar s neba.

Neki od nas znaju se i baciti u ranojutarnje kuhanje kako bi utažili želju sa sočnim grizom omiljene hrane, a i znamo da u krevet ne valja ići praznog želuca.

U takvim slučajevima savršeno bi nam došao automat koji je osvanuo na ulicama njemačkih gradova, a nudi mesnate i suhomesnate proizvode kao što su naresci i kobasice.

Strojevi su najrasprostranjeniji izvan većih njemačkih gradova u kojima je manje vjerojatno da će trgovine ostati otvorene u kasnonoćnim satima, a onima koji se vraćaju s cjelonoćnog lumpovanja život znače.

Sama pomisao na to da građani imaju mogućnost uživanja u sočnim kobasicama u bilo koje doba noći u nama stvara blagi osjećaj ljubomore jer nema slađeg osjećaja od onoga kada smirimo svoju glad brzim specijalitetima.