FOTO by Tezenis

Moda

Atraktivni crni bodiji iz Tezenisa koji ‘boostaju’ naše samopouzdanje!

Viktoria Šafranić 23. listopada 2020.

Najprimamljivije će izgledati uz kožne hlače, uske traperice ili pencil suknje!

Blagorečeno, lockdown nas je manje više sve bacio u depresiju. Iako smo u početku bili pomalo ushićeni jer ćemo konačno imati dovoljno vremena za druženje s obitelji i učiniti neke stvari u svom domu koje smo uvijek stavljali sa strane, euforija je vrlo brzo splasnula.

Zašto? Prvenstveno iz razloga jer je odjednom, bez ikkavog upozorenja našem životu promijenjen redovni tok naših obveza i aktivnosti, onaj koji smo godinama prakticirali, te jednostavno nismo dobili priliku pripremiti se na ‘novo normalno’.

Home office se također činio bezazlenim i mislili smo da ćemo vrlo brzo uspostaviti ritam te s jednakom motivacijom obavljati dnevne zadatke. Baš ta činjenica da sve sami moramo organizirati i posložiti prioritete, u početku nam je izgledala idilično, a kasnije smo shvatili da je riječ o nemogućoj misiji.

Ne samo da se ne možemo jednako fokusirati, nego i spoznaja da se ne moramo šminkati, odijevati, kupovati ništa novo, pomalo nas je prestrašila.

Gotovo svaka pripadnica nježnijeg spola voli se dotjerati i barem ponekad ostaviti sve bez daha. Koji god vaš adut bio, svima nam je drago kada nam netko udijeli kompliment ili kad su oči uprte u nas, u pozitivnom smislu.

Ne znamo radite li još uvijek od kuće ili ste se vratili u ured, i razmišljate li uopće o shoppingu, no svaka trendsetterica duboko u sebi žudi za kupnjom noviteta koji su preplavili police poznatih brendova.

Tezenis, prepoznatljiviji kao robna marka donjeg rublja, unutar nove kolekcije donosi bodije u klasičnoj crnoj boji, s neodoljivim detaljima i printom koji naglašavaju seksepilnost.

Ove bodi-majice mogu se nositi uz pregršt odjevnih predmeta, a najatraktivnije izgledaju uz kožne hlače, traperice ili pencil suknje.

Izdvojili smo 7 modela s motivima točkica, zvjezdica, cvijeća i slično koji će vam barem malo odagnati misli od trenutne situacije. Ako se ponovno želite osjećati poželjno, uz njih to ćete nesumnjivo i dobiti, stoga ne propustite priuštiti si bare jedan od ovih chic noviteta.

Za više detalja o istima, posjetite njihovu službenu stranicu.