Atraktivne zip pletenice koje su nas očarale!

Antonija Andabak 16. lipnja 2017.

Zip pletenice su atraktivan trend koji zahtijeva malo strpljenja i vještine, no ujedno osigurava i okretanje zaintrigiranih glava za vašom novom frizurom!

Svi smo bar jednom u životu  pleli pletenice, neki malo spretnije od drugih ali smo sigurni da svi imamo dojam kako je isplesti savršenu pletenicu nešto vrijedno divljenja  i trenutak  kada biste sami sebi najradije zapljeskali! U to ne sumnjamo jer se često u ispreplitanju pramenova prepuštamo u ruke profesionalaca.

Zip pletenica je u osnovi visoki rep isprepleten u francusku pletenicu uz dodatak magičnih ruku.  Ovaj je trend predstavila Kelly Osbourne i njen stilist Joseph DiMaggio koji je na svom Instagram profilu detaljno opisao izradu zip peletenice s upletenom crnom gumicom. Frizura je, osim što djeluje vrlo praktično u ljetnim vrućinama i pravo osvježenje u futurističkom stilu.

Ako vam djeluje komplicirano, nećemo vas zavaravati i reći da nije, jer je i sam DiMaggio imao pomoć dva asistenta koji su pridržavali pramenove kose koje je pleo u savršenu pletenicu. Ako imate prijateljice koje su prave trensetterice kada su nove frizure u pitanju, tada možete rekreirati ovaj look kod kuće s malo ( OK, puno ) strpljenja.

Kako nas je Instagram već naučio, postoje milijuni načina ako isplesti pletenice, a zaljubljenici u zip pletenice umjesto gumice ili trake često koriste svoju kosu kako bi dobili taj „zip“ efekt, što sami  zadatak pletenja čini  zapravo lakšim. Za vas smo izdvojili naše favorite koje ćete željeti kopirati i prošetati na plaži ili za večernji izlazak.

https://www.instagram.com/p/BU4vNOgg8JC/?taken-by=islakor

https://www.instagram.com/p/BMPD7zog8sR/?tagged=zipperbraid

 

Podijeli članak