FOTO by Instagram @trek_skate_b1tch / Wave shop / Instagram @becki_does_yoga

Zabava

Atraktivne oldschool disco role su trend koji nam se vraća u 2021.

Krešimir Šustić 12. siječnja 2021.

Omiljena aktivnost ponovno će poprimiti upečatljivo vintage ruho

Najbolja stvar na prijelazu iz stare u novu godinu je to što možemo krenuti ispočetka i donijeti odluke kojih ćemo se pokušati držati idućih 365 dana.

Nakon kaosa koji je vladao 2020. godine, svi zaslužujemo odvojiti vrijeme za svoje zdravlje i brigu o sebi te odrediti prioritete koji će nam u tome pomoći.

Srećom, najnoviji trendovi u fitness industriji omogućuju nam da na bezbroj načina naša tijela održavamo zdravima, bez da se svakodnevno znojimo i posjećujemo teretane.

Jedan od takvih je i rolanje, sport kojim koristimo svaki mišić u tijelu i razgibavamo naše zglobove laganom aktivnošću koja ne iziskuje ulaganje velikog napora i veliku količinu energije.

Dobra je vijest da su se u prodaju i na tržište naveliko vratili vintage modeli koturaljki koje smo imali prilike vidjeti u 60-im godinama prošlog stoljeća u doba disca.

Fotografije na društvenim mrežama vrve od upečatljivih primjeraka koji izgledaju totalno atraktivno i svojom pojavom nas pozivaju na aktivnost.

Potaknuti time, bacili smo se u potragu za oldschool ljepoticama kako bi i mi sami sudjelovali u mega trendu koji će okupirati gradske ulice i lokacije za rekreaciju.

Šarene, klasične sportske i otkačene modele možete pronaći u galeriji fotografija koja slijedi u nastavku i krenuti u osvajanje nove linije čim prođe oštra zima.