FOTO by Emmezeta / Instagram @emmezeta_hr

Dekor

Atraktivne i upečatljive umjetne biljke po cijeni od samo 19,90 kuna

Krešimir Šustić 14. siječnja 2021.

Dekororativni predmeti kojima ćemo unijeti promjenu u naše interijere

Ulaskom u novu godinu, većina nas se odlučuje za razne promjene koje se odnose na naše zdravlje, ponašanje i osobni rast, ali i na osvježavanje naših životnih prostora upečatljivim sitnicama.

Nakon blagdanskog razdoblja i rastanka od predivnih božićnih dekoracija, naši domovi djeluju nekako prazno i jednolično, što je odlična prilika za ponovno dekoriranje.

Srećom, brojne trgovine kućnim potrepštinama baš poput onih s odjećom obasuli su spektakularni popusti na kojima možemo pronaći zanimljive ukrasne artikle.

Znamo da accessoriesi u svijetu interijera igraju bitne uloge kao i torbice, nakit i make-up u svijetu mode i upravo ih zato volimo unositi u naše malene oaze mira.

Police vrve od ukrasnih jastuka, malenih stvarčica koje unose osobni štih, ali i sveprisutnih biljaka koje nam donose dašak svježine u prostore i čine ih privlačnima.

Posebno atraktivni su umjetni primjerci koji svojim veličanstvenim izgledom mogu zamijeniti one prave, a velika prednost im je što ne trebamo svakodnevno voditi brigu oko zalijevanja.

Emmezeta u svojoj ponudi nudi pregršt neodoljivih uz koji će obogatiti svaki kutak našeg doma i uz koje ćemo imati osjećaj da ubrzo stiže proljeće.

U galeriji koja slijedi u nastavku možete pronaći fotografije koje će vas istog trena pretvoriti u profesionalnog dekoratera i probuditi želju za promjenom.