FOTO by Parfois

Moda

Atraktivne i efektne – Parfois torbice od rafije za plažu

Krešimir Šustić 05. kolovoza 2020.

5 modela koji će privlačiti poglede

Svima nam je dobro poznato da su torbice neizostavni modni dodatak koji svakodnevno nosimo sa sobom gdje god se uputili, kako bi uvijek imali nadohvat ruke sve one stvarčice koje su nam potrebne.

No odlazak na plažu zahtijeva od nas da se opskrbimo posebnim primjerkom u koji ćemo moći ubaciti vodu, dobro štivo, novčanik, ručnik, rezervni kupaći kostim i ono najbitnije, kremu za sunčanje.

190,00 kn
240,00 kn

Odabir za uživanje u ljetnim radostima prije svega se svodi na praktičnost, a za to nam ne može ništa poslužiti bolje od favorita u različitim veličinama, cekera.

Potaknuti time, bacili smo se u potragu za ovim neizostavnim accessoriesom koji će nam olakšati svaki odlazak na kupanje i hvatanje preplanulog tena.

240,00 kn
240,00 kn

Bren Parfois, popularan je prvenstveno zbog ponude raznih modnih dodataka koje svake sezone nudi zaljubljenicama u detalje kako bi začinile svoje outfite upečatljivim i efektnim sitnicama.

210,00 kn

Pet modela koje smo zapikirali, napravljeno je od prirodnog materijala, rafije, te se svojim tropskim dizajnom savršeno uklapaju u beach outfite.

Krase ih šareni pomponi, perle, a dolaze u kombinaciji s ručkama i remenom, kako bi ih bez problema mogli zabaciti preko ramena ili nositi u ruci.

Zahvaljujući neutralnim i prirodnim nijansama u kojima dolaze, bez problema nam pristaju uz svaku boju badića, tunike ili kaftana.