FOTO by H&M

Moda

Atraktivna pinkish haljina specifičnog kroja privlačit će sve poglede

Daria Lovrić 22. travnja 2022.

From the ex to the next...

Proljetna sezona donosi mnoštvo svečanih događanja i ponekad ne znamo što ćemo obući. U potrazi smo za savršenim outfitom u kojem ćemo se odlično osjećati i pritom izgledati besprijekorno i atraktivno.

U potrazi za savršenim modelom, pronašli smo efektnu haljinu u kojoj ćete izgledati kao prava stilska ikona koja je sišla direktno sa svjetskih modnih pista. Ova izazovna ružičasta haljina dio je nove kolekcije omiljenog high street brenda H&M i možete ju kupiti po cijeni od 129 eura.

Idealna za dominaciju na plesnom podiju, ova će haljina mamiti sve poglede. Osim što će vas svojim specifičnim srcolikim krojem istaknuti iz mase, vaš će LOOK ostati zapamćen.

S obzirom na to da je gornji dio haljine korzet, dodatno će vam naglasiti struk i držati sve na svom mjestu koliko god se razbacali na plesnom podiju.

Donji dio haljine čini voluminozna suknja, nakupljena je u falde koje naglašavaju bokove i tijelu daju oblik pješčanog sata.

Ova večernja ljepotica napravljena je s puno pažnje i sadrži mnoštvo detalja poput dražesne poruke koja je ušivena unutar haljine: „I love you precious with all my heart“.

Uz sandale s visokom potpeticom u zlatnoj ili srebrnoj boji i odgovarajućom torbicom zablistajte u najboljem izdanju ikad.