FOTO by Instagram/ @meganfoxs

Poznati

Atraktivna Megan Fox na Instagramu objavila fotku i pokazala kako joj stoji nova, srebrna boja kose!

Antonija Andabak 11. listopada 2021.

Fanovi je mole u komentarima da vrati staru boju kose....

Glumica koja u zadnje vrijeme puni novinske stupce zbog veze s pjevačem i glumcem Machine Gun Kellyjem zbog krajnje neobičnih izjava i javnog ponašanja, ali i druženja s reality zvijezdom Kourtney Kardashian, jučer je na svom Instagram profilu objavila atraktivnu fotografiju nove boje kose!

Drastična razlika iz tamno smeđe boje, koja je i ujedno zaštitni znak Megan Fox, u srebrnu boju izazvala je razne komentare no mnogi su se složili da joj smeđa ipak bolje pristaje te da sa sivom izgleda čudno i isprano.

Ipak, pratitelji mogu odahnuti jer Megan nije doista obojila kosu već je za potrebe snimanja iskoristila moći dobre i kvalitetne perike za nadolazeći film, Johnny and Clyde koji se trenutno snima na Rhode Islandu.

Fox će igrati ulogu Alane, šefice u svijetu kriminala i vlasnice kasina, na što je naizgled aludirala u svom natpisu na Instagramu: “Ovako izgleda vražja kći.”

Perika koju je odabrala, remek djela su stilista i frizera sa sjedištem u Los Angelesu, a vrlo vjerno prikazuju kako bi klijenti izgledali s drastično drugačijom bojom kose, baš kao što su napravili za potrebe snimanja za Megan Fox za koju su zamislili taman korijen te srebru boju svjetliju prema vrhovima.

Fanovi definitivno nisu bili očarani ovim izletom te su pohvalili njen izgled sa smeđom kosom s kojom joj do izražaja dolaze prodorno plave oči.

Meghan ovo nije prvi izlet u svjetliju boju, za potrebe snimanja “The Battle of Jangsari” pojavila ses plavom, drastično kraćom kosom te postigla gotovo neprepoznatljiv look.