FOTO by Instagram @visit_jezera

Putovanja

Atraktivna ljuljačka na plaži stigla je na otok Murter!

Una Lora Banjac 05. lipnja 2024.

Kao stvorena za fotkanje!

Ljeto se bliži, dani su dulji, noći kraće, a mi brojimo dane do odlaska na godišnji odmor. Uživanje u suncu, moru i dalmatinskoj klopi svaki nas puta iznova razveseli i u nama probudi pravog mediteranskog čovjeka!

Instagram @visit_jezera

Naš se prekrasni Jadran zaista može dičiti svojim neizmjernim prirodnim ljepotama, najljepšim i najčišćim morem, zelenilom i kulturalnim bogatstvima – nije čudo da su sve ovo prepoznali i brojni turisti koji Lijepu našu posjećuju iz svih dijelova svijeta i ovdje stvaraju uspomene koje se čuvaju do kraja života.

Da bi stvar dobila novu ‘digitalnu’ dimenziju, zadnjih su godina sve popularnije razne ljuljačke u moru i na jadranskim plažama koje služe kao glavna atrakcija i instagramska kulisa svim posjetiteljima, ali i ‘domaćima’.

Iz tog vam razloga s oduševljenjem priopćujemo da je nova ljuljačka stigla na plažu Kučina (Lučica) u mjestašcu Jezera na otoku Murteru i da je još šarmantnija nego inače!

Mjesto Jezera smješteno je na jugoistočnoj strani ovog dalmatinskog otoka te je uvučeno u zaljev oblika potkove koji je okružen prekrasnim pitomim brežuljcima.

Uz gradsku marinu ovog mjesta, nalazi se duga šljunčana plaža Kučine, a otvoreno plavo more šibenskog arhipelaga izvrsno je za kupanje, uživanje, ronjenje i istraživanje podmorja.

Vjerujemo kako će ova, ali i mnoge druge ljuljačke našeg Jadrana, poslužiti kao glavna ljetna kulisa vašeg profila na društvenim mrežama.