FOTO by Instagram @academie_salon / @studiofixbyalexcardonell / @hairdotcom

Ljepota

Atraktivna i zavodljiva boja cimeta je ovojesenski beauty trend

Krešimir Šustić 07. studenoga 2023.

Topao, crvenkasto-smeđi podton koji pruža dubinu, dimenziju i toplinu

Svako godišnje doba dolazi s prirođenom željom da promijenimo naš izgled, a jedna od prvih promjena koja nam padne na pamet i obično se smatra najdramatičnijom je boja kose.

S toplijim mjesecima dolazi i do tendencije prema svjetlijim i osunčanim nijansama, dok nas jesen i zima vuku da svoj izgled osvježimo onim bogatijim i tamnijim tonovima.

Srećom, društvene mreže su krcate fotografijama koje možemo iskoristiti kao ideje za nešto novo, pogotovo kada su u pitanju atraktivne i trendi frizure i boje kose koje koloristi smatraju must-haveom.

Iako su nam naslovnice pune smeđih tonova za koje znamo da su klasični u jesensko doba, nama je za oko zapela upečatljiva boja cimeta koju nemamo prilike vidjeti svaki dan na gradskim ulicama.

Najčešće se opisuje kao boja kose koja je srednje smeđa s toplim podlogama crvene ili narančaste, a ima začinjene, bakrene tonove koji istovremeno zadržavaju toplu brinetastu bazu.

Postoji mnogo različitih načina na koje možemo nositi ovu zavodljivu boju kose jer se ona kreće od svjetlijih do tamnijih nijansi, što je čini univerzalno laskavim odabirom za sve.

Topao, crvenkasto-smeđi podton koji pruža dubinu, dimenziju i toplinu bilo kojem stilu skoro na svima izgleda sjajno, neovisno o boji kože i puti koji imamo.