FOTO by Asos

Moda

Asos wedgesice s detaljem orhideje pravo su modno remek djelo!

Viktoria Mikulić 25. lipnja 2024.

Obožavamo obuću s cvjetnim motivima...

Mnogi ljudi koji žele izgledati što opuštenije, a istodobno elegantno, biraju wedgesice kao najprikladniju obuću. Noseći platforme, dobivamo na visini, a iste nam također pružaju i potrebnu stabilnost.

U wedgesicama svaka žena može satima neometano uživati i kombinirati ih uz gotovo svaku odjeću jer joj iste dodaju chic dodir.

Iako ih danas možemo pronaći u brojnim varijantama, nama su najprivlačnije wedgesice s cvjetnim detaljima, baš poput modela koji smo upravo pronašli na Asosu kojeg krasi prekrasna orhideja.

Budući da su ove wedgesice veoma upečatljive, važno je znati ih kombinirati.

Miksanje odjeće je ključ

Prvi savjet! Morate imati na umu da kada nosite cvjetne wedgesice, nikada ne kombinirajte odjeću s uzorkom cvijeća jer će vaš izgled učiniti prenapadnim. Ako želite nositi cvjetne wedgesice, odaberite jednobojnu odjeću nježnijih boja koja će ih staviti u prvi plan.

Kukičani kompletići bež boje izvrsno će se stopiti s ovom ljupkom ljetnom obućom. Ako pak želite istaknuti preplanule noge nosite ih uz mini suknje ili vruće hlačice.

Asos wedgesice dolaze s potplatom od jute koji unosi boho stil u svaki outfit, dok ljubičasti cvijet simbolizira svježinu i otkačenost. Bez obzira kombinirali ih uz dnevne ili večernje lookove, ove wedgesice stvorene su da vas prate od jutra do mraka.

Na poslu, na godišnjem odmoru ili za casual druženja s BFF, bit će u centru pažnje kamo god se uputili. Više detalja saznajte na LINKU!