FOTO by Asos

Moda

Asos satenska vjenčanica s mašnom za koju ne treba izdvojiti čitavo bogatstvo!

Viktoria Mikulić 26. srpnja 2022.

Možete li zamisliti da u ovom zanosnom modelu izreknete sudbonosno DA?

Bračne vode su pred vama, za nekoliko mjeseci uplovit ćete u mirnu luku i do kraja života biti uz svoju srodnu dušu. To je nešto o čemu ste sanjali čitav život i pomno planirate svaki detalj ne bi li sve ispalo savršeno, baš kao što ste zamislili.

asos vjenčanica

Nakon rezervacije svadbene dvorane i muzike, najčešće slijedi potraga za bajkovitom vjenčanicom.

Mnoge mladenke već unaprijed imaju viziju što će nositi tog posebnog dana, a neke spontano odaberu ono što im najbolje pristaje. Mnogo puta nam se svidi neki određeni kroj, no nakon što odjenemo vjenčanicu, shvatimo da taj model ipak nije stvoren za nas.

asos vjenčanica

Vjenčanica s Asosa za koju ne treba izdvojiti čitavo bogatstvo!

Zato je naša preporuka posjetiti nekoliko salona kako biste se uvjerili da je ono što ćete toga dana nositi uistinu ono što ste priželjkivali. Osim izgleda, trebali biste obratiti pozornost i na udobnost kako biste nesmetano otplesali prvi ples i bili na podiju do dugo u noć.

asos vjenčanica

Ako pak niste skloni obilaženju salona i vrlo ste jednostavna osoba koja traži nešto elegantno i originalno, onda biste trebali škicnuti novu Asos vjenčanicu čiji detalj ostavlja bez daha.

Ovaj primjerak osvojit će sve nježne mladenke, a osobito nas se dojmila dužina – riječ je o mini vjenčanici koja je napravljena od satena, a čiji je primarni adut predimenzionirana mašna sa stražnje strane.

asos vjenčanica

Cijena ove ljepotice iznosi £90.00, a pronaći je možete na asos.com!