FOTO by asos

Zabava

ASOS donosi odličan alibi kako biste od svojih muškaraca zakamuflirali potrošeni iznos

admin 23. listopada 2020.

Jednostavno pritisnite "Alibi gumb" koji će vas spasiti od lekcija o "bacanju novaca"

Ako vam je već neugodno od dostavljača svakodnevno preuzimati krpice koje ste kupili online, a vaši najmiliji vam prigovaraju kako previše trošite ASOS je predstavio jednu odličnu ideju.

Prilikom kupnje artikla, na checkout stranici dobili ste mogućnost da zakamuflirate cifru koju ste potrošili. Samo morate označiti kvadratić na kojem piše “čestitamo vam na osvojenoj nagradi”.

Podmuklo, ali svrsishodno, jer uz ovaj potez jednostavno ćete objasniti svom muškarcu kako proizvod nije kupljen, već osvojen i tako se izvući od potencijalnog predavanja o kontroli troškova.

Jedino može postati čudno ako baš svaki dan nešto osvajate, zato budite mudri i koristite ovu ASOS alibi opciju samo kada osjetite da bi moglo biti “problema”.

Jedna je ovisnica o shoppingu već isprobala navedenu opciju, te uspješno od muža sakrila iznos od 53,94$. Mnogi ovisnici o online kupnji s veseljem su pozdravili ovaj potez ASOS-a te se nadaju da od sada više neće imati duge razgovore s partnerima o tome kako previše troše.

I mi pozdravljamo ideju te se veselimo kako će u skoroj budućnosti ovaj svijet imati previše sretnih dobitnika.