FOTO by Asos

Moda

Asos clutch torbica izgleda zaista skupocjeno, a prihvatljive je cijene!

Krešimir Šustić 07. kolovoza 2020.

Spoj elegancije i upečatljivog dizajna za večernja i party izdanja

U posljednje vrijeme zbog brojnih mjera opreza koje su stupile na snagu, nemamo toliko prilika za noćnim provodima koji priželjkuju izvlačenje onih posebnih stvarčica iz naših garderoba.

No, upravo zato svoja najbolja izdanja možemo pokazati prilikom odlaska na romantičnu večeru uz obalu mora ili na “cocktail night” s najdražim frendicama.

U takvim prigodama, osim atraktivnim odjevnim predmetima i onima iz svijeta obuće, posebnu pažnju trebamo posvetiti i odabiru modnog dodatka u koji ćemo pospremiti samo one najosnovnije stvarčice kako bi nam bile nadohvat ruke.

Najbolji primjerak za to je clutch torbica koja je stvorena kako sa sobom ne bismo trebali nositi teret u obliku klasične i poveće torbe koji bi nas samo sputavao u dobrom provodu.

Na popularnom Asos web shopu, pronašli smo jedan neopisivo dobar model, napravljen od metala u obliku okruglog kaveza, koji je prava statement poslastica za svaku fancy prigodu.

Dolazi u zlatnoj boji s dodatkom bisera koji joj daju elegantnu notu i upečatljiv izgled, s lancem i ringom za nošenje, a unutrašnjost je napravljena od finog svilenkastog materijala koji djeluje totalno chic.

Odlično pristaje uz malenu crnu haljinu, jednobojnu suknju, ali i uz omiljeni par traperica u kombinaciji s topićem i sandalama.

Ovu bajkovitu krasoticu prihvatljive cijene i skupocjenog izgleda, možete nabaviti klikom na LINK i osigurati se za nekoliko idućih izlazaka.