FOTO by Zara

Moda

Asimetričan top na vezanje u HIT boji sezone želimo u svojoj garderobi!

Daria Lovrić 20. lipnja 2022.

Atraktivan kroj i intenzivna zelena su spoj kojem ne možemo odoljeti...

Vibrantne boje odlično pristaju uz najzaigranije godišnje doba, sunce i more. Nošenjem upečatljivih nijansi odmah nam se popravlja raspoloženje i vraća energiju.

Zelena je „IT“ boja sezone i njezina dominacije ne jenjava

Prema psiholozima, zelena boja označava harmoniju i ravnotežu. Također, simbolizira mir, obnovu i nadu. Obožavamo ju u svim nijansama i vrlo lako kombiniramo s većinom boja. Izvrsno se slaže s crnom i bijelom klasikom, ali i s rozom, crvenom, žutom i ljubičastom.

Zara satenski top 1
Zara satenski top

Radi svoje upečatljivosti, modni komadi u zelenoj boji su idealan odabir želite li se istaknuti u masi. U potrazi za ljetnim komadima koje ćemo s guštom nositi čitavo ljeto, za oko nam je zapeo asimetrični Zarin top na vezanje.

Zara satenski top 2
Zara satenski top – 199,90 KN

Šarmantan satenski top dolazi u intenzivno zelenoj boji i vrlo je zanimljivog kroja. Naime, top ima V izrez i jednu tanku i jednu široku naramenicu. Kratko je rezan i veže se sa strane što će dodatno naglasiti vaš struk i istaknuti figuru.

Ovaj romantičan top odlično će izgledati uz hlače i suknje visokog struka. Za dnevne varijante spojite ga s ravnim sandalama, dok ga za večernje prigodne uparite sa zlatnim ili srebrnim sandalama na vezanje s visokom potpeticom.

Zara satenski top 3
Zara satenski top

Ako ste se i vi zaljubili u Zarin stylish top pronađite ga na prodajnim mjestima ili putem webshopa.