ArtDatus – pokloni osmišljeni prema vašim interesima i hobijima!

Viktoria Mikulić 05. rujna 2017.

Nemate vremena za odabir poklona dragim vam osobama, a ponekad ne znate ni što biste kupili? Dopustite ovom kreativnom timu da odradi sve za vas!

ArtDatus pokloni – Sama želja o trgovini s poklon paketima je dugo bila prisutna, ali nikada do kraja realizirana. Vlasnica Hana Bartoš osobno jako voli poklon pakete i cijela ta ideja da daruje punu kutiju poklona koji su vezani uz hobi ili interes neke osobe oduvijek joj se činila odličnom.

Na području Hrvatske ponuda poklon paketa bila je veoma skromna i to su uglavnom bile košare isključivo s prehrambenim proizvodima. S vremenom ideja se kristalizirala, ova kreativka skupila je hrabrosti i pala je odluka na Internet trgovinu kao najbolji kanal prodaje za početak. Tako je obična ideja pretočena u originalno djelo.

ArtDatus pokloni

‘Živimo u vremenu kada ljudi zbog previše obveza, manjka vremena i ideja odlaze na rođendane i kupuju poklone reda radi. Kao da su zaboravili cijelu bit darivanja. Darivanje bi trebalo usrećiti osobu kojoj je poklon namijenjen, ali i osobu koja daruje. ‘, objasnila nam je Hana.

Stoga se može reći da je ArtDatus brend nastao u želji da kupcima, posebice onima u stisci s vremenom, ponude jedinstveno mjesto gdje mogu pronaći kvalitetne i pažljivo osmišljene poklone.

Svi pokloni su tematski složeni prema interesima tako da je dovoljno da znate što osoba za koju je poklon namijenjen voli. Štogod to bilo, poklon namijenjen tome pronaći ćete u ovoj Internet trgovini. Upravo iz tih interesa crpe inspiraciju za kreativne ideje i osmišljavanje autentičnih poklona. ArtDatus pokloni.

ArtDatus pokloni

Tamo možete pogledati, odabrati i kupiti poklon u bilo kojem trenutku i gdje god se nalazili. Jedino što vam treba je pametni telefon, tablet ili računalo. Dostava poklona je moguća na adresu naručitelja tako ne morate nigdje ići, već će biti dostavljeni na vašu adresu. Na vama je samo da odnesete poklon i uživate u sreći koju darivanje nosi i za osobu za koju je poklon namijenjen, ali i za onoga koji poklanja.

U Art Datus trgovini su itekako svjesni da ponekad kupci nisu u mogućnosti biti uz drage osobe u nekim bitnim trenucima. Upravo zato poklone mogu dostaviti direktno osobi kojoj je poklon namijenjen te tako ipak možete biti uz drage ljude. ArtDatus pokloni.

ArtDatus pokloni

Za njihove pakete pomno odabiru samo najkvalitetnije artikle. Kad god je moguće, surađuju s domaćim proizvođačima. Smatraju da je našu hrvatsku kvalitetu teško naći na inozemnom tržištu, a mi se slažemo.

Osim stalne ponude koju možete pronaći u njihovoj Internet trgovini, izrađuju i poklone po narudžbi ovisno o željama i potrebama kupaca.
ArtDatus tim teži tome da njihove poklone odlikuje originalnost i kvaliteta. Prilikom odabira tema za pakete dobro prouče tematiku i potrude se da isti stvarno sadrže sve korisne, praktične i kvalitetne artikle. Sretna dobitnica koja je osvojila grill set za svog muškarca je Marica Lipovac. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

Njihovi paketi pažljivo su upakirani i dekorirani prepoznatljivom crno bijelom mašnom. Svaki detalj je pažljivo isplaniran i to je jedini način da se dobije kvalitetan i prepoznatljiv poklon, koji ih iznimno ističe od konkurencije.

ArtDatus pokloni

Dugoročni plan je obogatiti postojeću ponudu te predstaviti nove linije proizvoda na kojima marljivo rade. Bit će tu dosta novosti te prilično unikatnih i specifičnih paketa za koje vjerujemo da će brend ArtDatus pozicionirati na sam vrh ponude poklona na našem tržištu. Moramo priznati da jedva čekamo vidjeti kreativne novitete.

 

#grill IGRA DARIVANJA

Poznaješ muškarca koji se ne voli motati po kuhinji, ali je zato maher za roštilj? U suradnji s ArtDatus Shop, darujemo te grill setom uz koji će svaki roštilj biti savršeno pripremljen. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.