FOTO by Art Du Visage

Dekor

Art du Visage – personalizirane ilustracije koje će izmamiti suzu radosnicu!

Daria Lovrić 19. prosinca 2022.

Pronašli smo savršen poklon koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Postoje osobe koje nam neopisivo znače i imaju posebno mjesto u našim životima. Njima posvećujemo više pažnje i njegujemo odnos s većom pozornošću. Oni nas svakodnevno ispunjavaju ljubavlju i srećom i naš život čine ljepšim i boljim.

Art Du Visage ilustracije 1
Art Du Visage ilustracije

Vjerujemo da vam dok ovo čitate, na pamet pada barem jedna određena osoba. Takvi ljudi su rijetki i upravo ih je zato važno čuvati i pokazati im koliko nam znače. Bez obzira na to je li riječ o običnom danu ili posebnoj prigodi poput rođendana, godišnjica, krstitki, svete pričesti ili blagdana želimo ih darivati nečim originalnim i posebnim.

Mali znak pažnje izaziva velike osjećaje!

U današnje vrijeme, kada je izbor veći nego ikad, vrlo je teško pronaći poklon koji nosi snažnu poruku i namijenjen je baš „toj“ osobi. Klasični pokloni poput slatkiša, parfema, kozmetike i drugih stvari, iako su lijepi i volimo ih dobiti, nemaju težinu i ne sadrže poruku.

Art Du Visage ilustracije
Art Du Visage ilustracije

U moru ideja, darovi gube svoju istinsku biti, a to je prenošenje emocija osobi koju darujemo. Želite li dragoj osobi poručiti koliko vam znači odaberite personalizirane ilustracije Art du Visage.

Art du Visage – personalizirane ilustracije koje govore umjesto vas!

Nismo svi pjesnici i ponekad nam je vrlo teško emocije pretvoriti u riječi, stoga ih želimo pokazati djelima, odnosno unikatnim poklonima. Art du Visage domaći je brend koji se bavi izradom digitalnih portreta koji su bazirani na portretima lica i svakome će izmamiti osmijeh na lice.

Art Du Visage ilustracije

„Ljubav prema crtanju pojavila se još u mladim danima, međutim uz ostale obaveze koje su bile prioritet crtanje sam ostavila po strani. Za vrijeme pandemije, kada su sve obaveze nekako stale, kada smo više vremena proveli u domovima, crtanje je bio moj bijeg od stvarnosti. Počela sam malo pomalo crtati digitalne portrete. Dugo sam razmišljala koje ime bi dala i s obzirom na to da sam najviše bazirana na portretima Art du Visage (umjetnost lica) mi se činilo jako prikladnim“ – napominje mlada kreativka.

Art Du Visage ilustracije

U početku je inspiraciju tražila u obitelji i prijateljima, nakon čega ljubav prema crtanju pretvara u posao:

„Počeli su se polako javljati prvi klijenti koji su upravo digitalne portrete željeli pokloniti dragim osobama bilo za Božić, majčin dan, rođendan, godišnjicu braka ili nešto drugo te su mi njihovo oduševljenje i pozitivne reakcije samo davale motiva i elana za nastaviti dalje.“

Art Du Visage ilustracije

Unutar Art du Visage asortimana pronaći ćete nekoliko vrsta ilustracija poput Line art, jednostavnih ilustracija i realističnih digitalnih portreta.

Line art ilustracije

Ljubiteljima minimalizma i jednostavnosti najviše će se svidjeti Line art ilustracije. Line art su obrisi osoba najčešće jednim potezom “olovke”. Odlično će se uklopiti kao dekoracija na zidu ili print na majici i tote bagu. Upravo radi svog minimalističkog izgleda, uklopit će se u svaki stil uređenja i prostoru dati dašak profinjenosti i elegancije.

Art Du Visage ilustracije

Jednostavne ilustracije

Jednostavnim ilustracijama sa što manje detalja nastoji se što uvjerljivije prikazati jedna ili više osoba.

Art Du Visage ilustracije

Ovaj tip ilustracija idealan je za obiteljske, odnosno grupne ilustracije.  Idealan su izbor za print na šalicama, majicama ili uokvirene kao slike.

Realistični digitalni portreti

Treća vrsta su realistični digitalni portreti, odnosno portreti u kojima se na animirani, ali realističan način prikazuje osoba. Ovdje se stavlja naglasak na emocije i specifična obilježja pojedine osobe. Odlične su za portret jedne ili dvije osobe.

Art Du Visage ilustracije

Art du Visage ilustracije izazvat će najdublje emocije i ostati vječna uspomena. Jedinstvene kreacije ujedno će udahnuti novo ruho postojećem interijeru i uljepšati blagdane vašim najmilijima.

Art Du Visage ilustracije

Ako želite nekoga uistinu ganuti i pokazati koliko vam znače, ovaj poklon je pravi odabir. Za sve novosti zapratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram i ovog Božića oduševite svoje voljene.