FOTO by ArtBottega.hr

Zabava

Art Bottega – provedite vikend uz čašu vina i slikanje

Mia Vodopija 28. svibnja 2021.

Ne morate biti Frida Kahlo, dovoljna je želja i volja za zabavom i dobrim provodom!

Sjedite li doma ovog proljetnog vikenda? Osjećate li dosadu koju ne možete ublažiti novom Netflix serijom? Imamo rješenje za vas!

Nazovite prijateljicu, cimericu, kumu, kolegicu, sestru ili mamu i uputite se na dva sata slikanja uz čašicu vina! Ne morate biti Frida Kahlo, bez brige, dovoljna je želja i volja za zabavom i dobrim provodom!

Vizija takvih studija jest ponovno uvođenje stvaranja umjetnosti u svakodnevni život kroz jedinstven i zabavan postupak. Na tim slikarskim događajima mogu uživati svi, bez obzira na umjetničku vještinu.

Čak i ako imate vrlo malo iskustva, ekipa u studiju će vam pomoći srušiti barijere i frustracije povezane s vlastitom sumnjom, kao i stvaranjem umjetnosti. Kada se potpuno opustite, tek tada možete najbolje osloboditi umjetnika koji čuči u vama.

Ideje za kreativne događaje se stalno nadograđuju i dodaju u portfolio, čime se otvaraju vrata kreativnosti u zabavnom i društvenom okruženju.

Iako postoji nekoliko lokacija na kojima možete popiti čašu-dvije odličnog vina uz slikanje, mi vam danas donosimo Art Bottega – Wine and Paint Studio. Art Bottega se nalazi na čak tri lokacije, u Zagrebu, Splitu i Zadru.

U ovom wine and paint studiju se vole dobro zabavljati, a pritom žele da odete kući s prekrasnom slikom na koju ste ponosni. Nastoje se izdvojiti nudeći vam samo najbolje, tako da možete uživati u ovom unikatnom iskustvu.

Ako se odlučite za slikanje uz čašu vina s dragom vam osobom, sigurno ćete stvoriti lijepu uspomenu koja će trajati cijeli život.