FOTO by PR

Elegant

Armani Code Parfum – novitet u svijetu muških Giorgio Armani mirisa

PR 05. rujna 2022.

Podiže mirisni potpis linije Armani Code na novu razinu...

ARMANI CODE PARFUM početak je modernog razdoblja u svijetu muških mirisa Giorgio Armani. Avangardni duh mirisa ARMANI CODE PARFUM razbija zastarjele arhetipove muževnosti te naglašava vrijednost izražavanja i autentične poistovjećenosti. ARMANI CODE PARFUM odraz je srži razvijene i moderne muževnosti zahvaljujući svojoj novoj, inovativnoj i dojmljivoj bočici, novom mirisnom sastavu i predanošću održivosti.

Miris ARMANI CODE PARFUM odražava suvremenog muškarca, muškarca koji ispisuje nova pravila muževnosti i neprestano se kreće prema naprijed.

 ARMANI CODE PARFUM
ARMANI CODE PARFUM

Snažan, ali nježan ARMANI CODE PARFUM donosi redizajnirani prepoznatljivi miris originalnog mirisa ARMANI CODE. ARMANI CODE PARFUM ima prepoznatljivu senzualnost te drvenastu i aromatičnu notu, čime se ističe suština linije ARMANI CODE. To se osjeti u gornjim aromatičnim notama mirisa, kao i u snažnim muževnim osnovnim notama, a sama suština parfema sada je dodatno izražena pojačanom notom senzibilnosti.

Izrađena kao dojmljiva bočica jedinstvenog, zaobljenog i četvrtastog oblika, nova bočica mirisa ARMANI CODE PARFUM simbol je novog dizajna originalne linije CODE. Ova nanovo dizajnirana bočica može se ponovno puniti, čime se pokazuje briga za planet brenda Giorgio Armani. Elegantna i dojmljiva crna silueta bočice s detaljima koji bude osjetila obogaćena je i srebrnim naglascima, što je čini ugodnom oku i nosi tajnu njezinog dugovječnog dizajna.

U skladu s neprekidnim naporima usmjerenima prema održivosti, pri stvaranju ARMANI CODE PARFUM mirisa u središtu je bila budućnost planeta, kao i obnova pravila potrošnje luksuznih proizvoda. Bočica mirisa osmišljena je na ekološki osviješten način i može se ponovno puniti. Sa svrhom ostvarenja cilja svoje borbe protiv klimatskih promjena, brend Giorgio Armani daje prednost upotrebi sastojaka prirodnog podrijetla dobivenih na održiv način te radi na očuvanju kritično ugroženih šuma.

ISPIŠITE NOVA PRAVILA

KORAK PREMA NAPRIJED

ARMANI CODE PARFUM označava novo i moderno razdoblje u svijetu muških mirisa Giorgio Armani. U samoj srži filozofije mirisa leži ideja „rewrite the code”.

 ARMANI CODE PARFUM  2
ARMANI CODE PARFUM

U današnjem svijetu muškarac ima priliku ponositi se svojom jedinstvenošću i biti vjeran samome sebi. U suvremenom društvu okrenutom budućnosti muževnost više ne odražava arhetipove, već muškarce današnjice, te tako poprima raznovrsnije i različitije lice. Muškarci slobodno mogu izraziti autentičniju i razvijeniju verziju svoje muževnosti, kao i biti u dodiru sa svojim emocijama.

Ova nova pravila muževnosti prirodno se slažu s cjelokupnom vizijom kreatora Giorgija Armanija, koji muževnost smatra raznolikom i senzibilnom.

„Moje viđenje muževnosti nije ograničeno uzorcima i nametnutim vrijednostima. Čitav moj rad, od odjeće do mirisa, sve je samo ne stereotipan i izražava neprestano ispisivanje novih pravila. Ovaj novi miris dodatan je korak u tom smjeru. Muškarac današnjice može slobodno izražavati svoju eleganciju i na taj način pronaći ravnotežu i harmoniju između toga što nosi na sebi i u sebi, odnosno na taj se način može predstaviti svijetu i živjeti u njemu.” Giorgio Armani

MIRIS KOJI POKREĆE

SNAŽAN, ALI NJEŽAN MIRISNI POTPIS

ARMANI CODE PARFUM podiže mirisni potpis linije ARMANI CODE na novu razinu. Novi miris ima drvenastu i aromatičnu notu kultnog mirisa ARMANI CODE, sada uz dodatak nježnosti koja se postigla zahvaljujući kombinaciji nota irisa. Ova mješavina sastojaka simbol je pojačanog osjećaja kretanja, čime se ističe bit muškarca koji je neprestano u pokretu.

 ARMANI CODE PARFUM 3
ARMANI CODE PARFUM

Iza novog ARMANI CODE PARFUM mirisa stoji glavni parfumer Antoine Maisondieu (Givaudan), koji je osmislio i originalni miris ARMANI CODE predstavljen 2004.

Prepoznatljivi miris linije ARMANI CODE redizajnirao je tako da odražava muškarca današnjice i to na izravan, značajan i suvremen način. Antoine Maisondieu sljubio je najrjeđe i najdragocjenije sastojke prirodnog i umjetnog podrijetla te tako stvorio jedinstven i prepoznatljiv miris.

ARMANI CODE PARFUM na prvu donosi svijetle gornje note prožete aromama drva bergamota i srca bergamota, koje se dobivaju iz Kalabrije u Italiji. Aroma drva bergamota ekstrahira se procesom molekularne destilacije, čime se parfumeru omogućuje da pažljivo odabere određeni dio molekule bergamota. Ova inovativna i ekskluzivna metoda stvaranja note sažima svježinu i zelenilo gornjih nota bergamota te istovremeno stvara osjećaj dugotrajne svježine. Ove energične gornje note miris čine dinamičnim i pokretljivim.

Kako bi se ARMANI CODE PARFUM naglasio i obogatio, dodaje mu se i aroma srca muškatne kadulje dobivena iz Provanse na jugu Francuske. Ovaj miris svoju sofisticiranu srž duguje spoju prirodnih i tehnoloških nota irisa. Kombinacija prirodne arome smole irisa iz Maroka i umjetne arome aldehida irisa dodaje senzibilnost aromatičnom mirisnom potpisu linije ARMANI CODE. Zorno prikazuje isprepletenost prirodnih i umjetnih sastojaka zbog koje se dobiva najbolje od svih sastojaka.

Izgrađena na ostavštini originalnog mirisa ARMANI CODE, moćna osnova ovog mirisa obilježena je potentnom aromom sjemenki tonka graha iz Brazila. Zajedno s aromom srca cedrovine iz Virginije u SAD-u, osnovne note ARMANI CODE PARFUM mirisa naglašavaju predvodnički mirisni potpis linije ARMANI CODE.

NAJKVALITETNIJI PRIRODNI SASTOJCI

Pri stvaranju mirisa brenda, Giorgio Armani na prvo mjesto stavlja sastojke čije se podrijetlo i nabava mogu pratiti. Na taj se način osigurava visoka kvaliteta sastojaka, ali i poštivanje okoliša i zajednica u kojima su pronađeni pri njihovoj nabavi.

Note koje definiraju ARMANI CODE PARFUM dolaze od pročišćenih sastojaka prirodnog podrijetla. Tu se nalaze arome drva bergamota i srca bergamota iz Kalabrije u Italiji, srca muškatne kadulje iz Provanse s juga Francuske, smole irisa iz Maroka, srca cedrovine iz Virginije u SAD-u i sjemenki tonka graha iz Brazila. Giorgio Armani odabrao je najljepše sastojke za stvaranje ARMANI CODE PARFUM mirisa, koji u kombinaciji stvaraju ovaj profinjen i značajan miris.

DIZAJN NOVE ERE

JEDINSTVENOST I SUVREMENOST

Nova bočica ARMANI CODE PARFUM mirisa dočarava suvremen i muževan pristup luksuzu te je osmišljena kao ukras koji nikad neće izaći iz mode. Inovativan i dojmljiv dizajn bočice stvara novi vizualni potpis. Njezin zaobljen i četvrtast oblik znak je odvažnog novog identiteta mirisa linije ARMANI CODE.

Elegantna crna bočica izrađena od stakla istovremeno je zaobljena i četvrtasta, a odlikuje se i profinjenim, prozirnastim staklenim dnom. Novi oblik bočice priziva inovativnost i širu sliku koju suvremeni muškarac uvijek ima na umu kako bi bio ispred svoga vremena.

Bočica se ističe kontrastivnim i profinjenim srebrnim nosačem čepa koji hvata svjetlost.

Magnetni čep s monogramom Giorgio Armani mirisa ARMANI CODE PARFUM samostalno se zatvara te tako donosi uzbudljiv doživljaj za osjetila.

Nakon predstavljanja mirisa ARMANI CODE PARFUM, ova redizajnirana i elegantna bočica postat će prepoznatljiv znak svih mirisa linije ARMANI CODE. Ova jedinstvena i suvremena bočica ujedinit će cijelu kolekciju mirisa ARMANI CODE.

Informativna cijena:

Armani Code Parfum, parfemska voda; 50ml – 739,00 HRK
Armani Code Parfum, parfemska voda; 125ml – 1199,00 HRK
Armani Code Parfum možete pronaći u odabranim Douglas i Müller parfumerijama, te na stranicama e-retailera.