FOTO by PR

Elegant

Armani Code Absolu Gold dolazi u limitiranom izdanju

admin 25. lipnja 2020.

Prvi puta predstavljen 2004., miris ARMANI CODE utjelovljuje samopouzdanje, privlačnost i neodoljivost pravog muškarca

Giorgio Armani 2019. predstavio je ARMANI CODE ABSOLU, miris koji simbolizira moderno samoostvarenje. Uz ovaj novi miris predstavljen je i kratak film kampanje u kojem glavnu ulogu ima glumac Ryan Reynolds koji je bio nominiran za Zlatni globus.

Kao nastavak ovog filmskog poglavlja o snazi i privlačnosti, Giorgio Armani u 2020. na velike ekrane donosi novu vrstu zavođenja predstavljanjem parfema ARMANI CODE ABSOLU GOLD, novog mirisa u ograničenim količinama koji dolazi u posebnom zlatnom obliku, kao i u ekskluzivnoj verziji s potpisom samog dizajnera koja je dostupna samo na web stranici brenda Armani beauty.

JOŠ MUŽEVNIJI MIRIS

ARMANI CODE ABSOLU GOLD predstavlja orijentalnu jantarnu interpretaciju mirisa ARMANI CODE ABSOLU te sadrži dragocjene sastojke.

Ovaj miris, koji je izradio kreator parfema Antoine Maisondieu (GIVAUDAN), započinje blistavim notama mandarine i zelene jabuke.
U srcu mirisa ujedinjuju se iris i cvjetovi naranče kako bi stvorili novi sloj privlačnosti, dok jedinstvena nota šafrana, kožna i ljutkasta, pojačava putenu dimenziju mirisa za slojevito mirisno iskustvo.

Osnovne note karakterizira apsolut biljke tonkovac, prepoznatljiv sastojak linije ARMANI CODE, zajedno s drvenastim notama cedra i gvajaka, koji mirisu daju dašak suvremenosti, te benzoinskom smolom uz koju otmjenost parfema dolazi do izražaja.

Mirisni sastojci parfema ARMANI CODE ABSOLU GOLD stvaraju savršenu ravnotežu između svježih nota i dubljih, snažnijih sastojaka koji utjelovljuju privlačnost pravog muškarca.

DRAGOCJENA ZLATNA STATUA

Reinterpretirana za ARMANI CODE ABSOLU, kultna uska bočica obavijena zlatom sada je u potpunosti poprimila ovu skupocjenu nijansu. Od baze pa do poklopca ukrašenog Armanijevim monogramom i klasičnim svilenim pojasom za smoking, bočica sada predstavlja simbol bezvremenske elegancije koja zavrjeđuje najvažnije i najprestižnije filmske nagrade.

ARMANI CODE ABSOLU GOLD Limited Edition bit će dostupan od ožujka 2020., ali će već u veljači na web-mjestu e-trgovine marke Armani beauty biti predstavljena ekskluzivna verzija ovog parfema s potpisom Giorgija Armanija kao priznanje njegovoj strasti prema filmu. Jedinstven način da se ovjekovječi sezona filmskih nagrada 2020.

JEDINSTVEN SVIJET MUŽEVNOSTI

Nakon predstavljanja mirisa ARMANI CODE ABSOLU GOLD Limited Edition, linija ARMANI CODE sada sadrži pet jedinstvenih muževnih mirisa:

ARMANI CODE
ARMANI CODE COLONIA
ARMANI CODE PROFUMO
ARMANI CODE ABSOLU
ARMANI CODE ABSOLU GOLD Limited Edition

Informativna cijena:

AC ABSOLU GOLD EDP V60ML – 626,00 kn
AC ABSOLU GOLD EDP V110ML – 827,00 kn