FOTO by Arizona

Iće & piće

Arizona ledeni čajevi – razigrano osvježenje u 6 neodoljivih okusa

admin 24. srpnja 2020.

Slatka pakiranja osvojit će vaša srca, a vrhunska kvaliteta vaša nepca

Iz srca Brooklyna ovog nam ljeta dolazi novi val osvježenja koji će najljepše godišnje doba učiniti još slađim, veselijim i razigranijim.

Najpopularniji ledeni čaj u Americi od 1992. godine kupcima nudi ledeno osvježenje napravljeno od proizvoda vrhunske kvalitete pakirano u jedinstveno dizajniranoj ambalaži, a od ovog ljeta i mi imamo priliku uživati u njima.

ARIZONA ledeni čaj limun

Prije 28 godina kompletnu priču o Arizona ledenim čajevima pokrenuo je okus s limunom, a kroz godine pojavljivali su se novi, zanimljiviji i egzotičniji okusi čija je glavna zadaća donijeti osvježenje i unijeti razigranost u svaku ljetnu aktivnost.

Osim Arizona ledenog čaja od limuna u ponudi se nalazi još pet okusa, od kojih bi još breskvu mogli uvrstiti u one „standardizirane“ okuse.

ARIZONA ledeni čaj breskva

Preostala četiri okusa donose zanimljive kombinacije, a zvijezda među njima i naš favorit je zeleni čaj s medom koji je ujedno i najprodavaniji okus u Americi.

Sadrži optimalnu količinu meda, tako da ćete, osim osvježenja, dobiti i dozu koja će zadovoljiti vašu potrebu za slatkim.

ARIZONA ledeni čaj med

Ako ste ljubitelj šljiva, a svidio vam se prethodni okus, onda je vrijeme da vam predstavimo i Arizona zeleni čaj s medom i šljivama.

Jedna od najrasprostranjenijih voćki na svijetu pronašla je svoje mjesto u ovoj neodoljivoj kombinaciji koja će razigrati vaša nepca.

ARIZONA ledeni čaj med&šljiva

Zeleni čaj s okusom šipka možda neće donijeti nešto slađi okus kao prethodnici s medom, ali i on dolazi sa svojim prednostima.

Ovo voće prepuno je fitokemikalija koje potiču stvaranje serotonina i ako želite svoj organizam počastiti sa zdravim osvježenjem ovaj okus bit će savršen za vas.

ARIZONA ledeni čaj nara

Arizona bijeli čaj s okusom borovnice prvi je bijeli čaj u liniji i kombinacija je prirodnih antioksidansa koje donose blagodati ovog bobičastog voća.

ARIZONA ledeni čaj borovnica

Osim razigranih okusa koje nam donose Arizona ledeni čajevi svaka je ambalaža oslikana motivima prirode u živim bojama te će njihova prisutnost podići vizualni koncept svake zabave.

Arizona ledeni čajevi napravljeni su od prirodnih šećera, 100% su prirodni s dodatkom vitamina C, ali bez glutena i konzervansa.

Dolaze u slatkoj bočici od 450ml, a osim u Konzumu, možete ih pronaći i u Plodinama u kojima uskoro kreće velika akcija sa sniženim cijenama.

Spremite se za vesele i osvježavajuće Arizona ledene čajeve koji će ovog ljeta podići zabavu na jednu novu i uzbudljivu razinu.