FOTO by Instagram/ @arielwinter

Poznati

Ariel Winter postala platinasta plavuša nakon kratke faze kao crvenokosa!

Antonija Andabak 12. srpnja 2020.

Crnka, crvenokosa i sada platinasta plavuša! Koja boja najbolje pristaje zvijezdi serije "Modern Family"?

Svatko tko je gledao (ili trenutno gleda) seriju “Modern Family” poznaje Ariel Winter i njezin lik Alex Dunphy kao brinetu.

Kada je zadnja sezona emitirana u veljači, Ariel nije gubila vrijeme na čekanje te se odlučila na prvu promjenu na svojoj kosi i obojila je u ono što zovemo strawberry blonde, odnosno lagano crvenkastu kosu koja je doista laskala njezinom porculanskom tenu.

Prva promjena i nije došla kao ogromno iznenađenje s obzirom na to da je 2019.godine između dvije sezone snimanja serija, napravila kratki izlet u crveno te i tada najavila da će se vratiti tim tonovima boje za kosu.

Bez obzira na to koliko Ariel obožavala crvenkaste nijanse, neki dan se ispostavilo da je Ariel mnogo hrabrija i odlučnija u drastičnim promjenama.

Ne samo da se nije vratila svojoj čokoladno-smeđoj nijansi, niti inačici crvene boje, Ariel je “izblajhala” cijelu kosu i postala platinasta plavuša!

Svoj je izgled otkrila na Instagram profilu gdje je objavila set od šest fotografija na kojoj ponosno pozira s novom bojom kose. “Winter is Coming!!!!!!!“, napisala je u naslovu fotografije.

View this post on Instagram

Winter Is Coming!!!!!!!!!!!

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

Ariel je zadovoljna svojom frizurom za koju je zaslužan dvojac Tabitha i Tim Dueñas koji su otišli u glumičin dom i satima radili na postizanju hladnijeg tona kose, oblikovane u lijepe, opuštene valove.

Prema Arielinom izrazu lica, može se zaključiti da su frizeri dobro odradili svoj posao, a komentari fanova ne izostaju, osobito onih koji je uspoređuju s Marilyn Monroe i koji navijaju da ostane platinasta plavuša, aludirajući na to da joj, između tamnosmeđe, crvenkaste i blond, potonja najbolja pristaje!