FOTO by ubuy.com / walmart.com

Zabava

Ariel, jesi li to ti? Postanite i vi sirena uz ovaj luftić!

Mia Vodopija 21. srpnja 2021.

Označite prijateljicu s kojom biste zaplovile na ovom stylish luftiću...

Bezbrižni ljetni dani o kojima svakodnevno sanjamo sada su tu i već se veselimo jer znamo da ćemo uskoro biti na našoj omiljenoj ljetnoj destinaciji.

Protekla godina, kao i ova, nagnala nas je da malo više istražimo ljepotu Lijepe naše, a ljeti osobito imamo priliku posjetiti neke od željenih destinacija Jadranske obale.

U periodu godišnjih odmora, netko se najradije opušta uz bogati svijet knjiga, netko uz ritmove najdraže muzike, nekolicina će se opuštati uz čašu vina dok će većina nas iskoristiti ove dane za što duži boravak na plaži i plovidbu morem / bazenom na nekom od najfotogeničnijih luftića.

Ponuda otkačenih luftića je zbilja šarolika, od lubenice, japanki do jednoroga, ali mi vam danas donosimo luftić u obliku sirene!

Napokon možeš postati Ariel iz Male sirene s ovim luftićem. Stvoren za sve duše morskih vučica, ovaj sirena luftić je idealan za ludiranje, poziranje i fotografiranje.

Iako se možete s njime brčkati u bazenu, ovaj luftić najbolje pristaje uz naše tirkizno Jadransko more, gdje sirene upravo i pripadaju.

Sirena luftić dolazi u dvije boje, pa vjerujemo da će postati nezaobilazan accessories za Instagram selfije. Dobra stvar kod ovog luftića jest ta da možete neometano uživati u vašem najdražem piću.

Dakle, vi, vaša dobra prijateljica i obavezna čaša osvježavajućeg pića (alkoholnog ili bez).

Nadamo se da smo vas nagnali da nazovete svoju BFF, odvojite malo slobodnog vremena i prepustite se ljetnoj vibri.

Opustite se za vaš godišnji odmor i počastite svoju prijateljicu dobrim provodom kojeg neće zaboraviti!