FOTO by Instagram @shhhuma.aquapark / @zvek_zvek_

Putovanja

Aquapark Shhhuma donosi nam najbolju adventsku ponudu!

Mia Vodopija 08. prosinca 2021.

Najbolja zimska zabava na jednom mjestu

Kada vam netko kaže riječ ‘Advent’, obično vam padne na pamet grad, lampice, kobasice, fritule i razne gradske manifestacije. Advent nas ne asocira na morske ili vodene radosti.

No, aquapark Shhhuma je tu da zauvijek promijeni naše asocijacije na adventsku zabavu! Sa službenim otvorenjem 6.12., Advent u aquaparku Shhhuma trajat će do 6.1.2022. i prema slikama s Instagrama, očito je da je on nova go-to božićna destinacija.

Jaslice, živa muzika, klizalište, sanjkalište, kućice sa slanim i slatkim delicijama od kojih ćete prste polizati, bor na bazenu i mnogo toga očekuje vas na ovoj novoj adventskoj destinaciji.

Sanjkalište s tubama

Sanjkalište na preko 10.000 m2 odmah uz lokaciju adventa. S vučnicom i topovima za snijeg.

Klizalište

Klizalište na 240 m2 otvoreno svaki dan s mogućnosti najma klizaljki. Dostupne su i pomoćne dječje sanjke za klizanje za bebe.

Zabavni programi

Posjetitelje adventa svakodnevno očekuje bogati zabavni program za djecu i odrasle koji uključuje živu muziku, plesnjake, stand up komediju, animacije s maskotama pa i veliki doček nove godine u petak, 31.12.

Odlična gastronomska ponuda

Čak 16 ugostiteljskih objekata sa širokom gastronomskom ponudom osiguravaju da svaki posjetitelj pronađe nešto po svom guštu. Posebni naglasak ugostitelji su stavili na jela od domaćih proizvoda, što je odlična stvar za sve ljubitelje autohtone kuhinje

Domaći proizvodi lokalnih proizvođača

Očekuju vas i brojne kućice s raznovrsnom ponudom domaćih proizvoda od lokalnih proizvođača i OPG-ova, asortiman poklona i prigodnih ukrasa.

Za sve one koji su se veselili novom zagrebačkom Adventu, ali su ostali razočarani, dobra vijest je da možete uživati u zanimljivoj ponudi putujući diljem Lijepe naše i otkrivajući zanimljive božićne sajmove i adventske manifestacije!