FOTO by Farfetch

Moda

Apsolutno svi će vas zamijetiti u ovim cipelama!

Mia Vodopija 21. prosinca 2021.

Tko ne bi zaplesao u ovim ljepoticama?

Teško je povjerovati da se 2021. već bliži kraju. Osjećamo se kao da smo se jučer opraštale od 2020. i svih negativnih stvari koje je donijela. Sada su naši popisi za modni shopping opet ispunjeni šljokičastim haljinama i novogodišnjim statement cipelama.

Iako neki još nemaju nikakve planove, uvjerene smo da su mnogi već u punim pripremama. S obzirom na nove covid varijante, malo je vjerojatno da će mnogi prisustvovati masovnim novogodišnjim zabavama. Obiteljska i prijateljska druženja, kao i virtualni Zoom partyji s prijateljima sigurno će se održati, a za njih ćemo se rado dotjerati i našminkati.

Da, to je malo je manje nego što bismo željeli, ali to ne znači da se ne možemo nezaboravno odjenuti! Iako 2021. godina nije bila toliko bolja od 2020., dugujemo sebi da ju proslavimo s praskom dok dočekujemo puno bolju godinu koja je pred nama.

I prije nego što krenete sugerirati da statement cipele nisu potrebne s obzirom na vaše novogodišnje planove, podsjetimo vas na jednu jednostavnu činjenicu: statement cipele podići će svaki look. Upravo zato vam donosimo ove prekrasne cipele iz Farfetcha u koje smo se jednostavno zaljubile.

Bilo da ih kombinirate s kombinezonom, hlačama na crtu, suknjom, haljinom ili minicom, znajte da će ove cipele biti pravi showstopper. Žene i muškarci obožavaju lijepe cipele, što znači da ćete dobiti puno pitanja o tome gdje ste kupile cipele, ali i puno muške pažnje.

U sljedećoj godini, ove cipele će pretvoriti isprobanu kombinaciju bluza i hlača u luksuzni look dostojan street style fotografa. Dakle, planirate li ostati skromne i dočekati Novu godinu kod kuće s obitelji ili plesati cijelu noć s prijateljima, počastite se – ili barem počastite svoje nožne prste – zadivljujućim parom statement cipela ove novogodišnje noći.

Ove cipele su dostupne na Farfetchu, a dolaze s potpisom MACH & MACH. Ako su vas se dojmile, naručiti ih možete preko ovog LINKA.